Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac u petak, 27. studenoga 2020. godine, održana je radionica za poduzetnice i poduzetnike „Što donosi novo financijsko razdoblje od 2021. do 2027. u fondovima EU?“. Radionicu je organizirala Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o. u suradnji s Poduzetničko-razvojnim centrom Općine Erdut – PORC lokalna razvojna agencija d.o.o. te Lokalnom akcijskom grupom Vuka-Dunav.

Radionicu je pozdravnim govorom otvorio direktor Agencije RODA Ante Modrić, nakon čega je Mihaela Marčinko (Agencija RODA) održala predavanje „10 najvećih promjena za financijsko razdoblje 2021.-2027.“, osvrnuvši se na nadolazeće novo programsko razdoblje kada je riječ o financiranju iz fondova Europske unije, a potom se na tu temu nadovezala predavanjem „Komentar na nacrt Nacionalne razvoojne strategije RH 2030.“, koja je trenutno u fazi savjetovanja sa zainteresiranom javnošću.

Potom je Jovana Ilišević (PORC) predstavila mogućnosti za žene u poduzetništvu, a Ivana Čik (LAG Vuka-Dunav) govorila je o tome što donosi 2021. za poduzetnike u ruralnom razvoju i poljoprivredi. Program je zbog propisanih epidemioloških mjera održan uz usko ograničen broj sudionika, no organizatori navode kako im se svi zainteresirani poduzetnici mogu javiti za više informacija o navedenim temama.

Radionica je održana u okviru projekta „Oslonac u poslovanju – PIA Antunovac“, KK.03.1.2.12.0017, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj, čiji je nositelj Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. Ukupna je vrijednost projekta 747.269,67 kuna, a Agencija RODA provodi ga u razdoblju od 18 mjeseci (15. siječnja 2020. do 15. srpnja 2021. g.) s ciljem doprinosa rastu i povećanju broja mikro i malih poduzeća te većoj mogućnosti zapošljavanja i održivom gospodarskom razvoju u Osječko-baranjskoj županiji i široj regiji.Tekst i foto: Doris Pavlović


 Stranica prilagođena ispisu

U ponudi 4 mužjaka, 2,...
*Soba s kupaonom i zaj...
Javi se ženo usamljeno...
Studentica iz Zagreba ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:121

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Križanje