Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Tvrtka Tinker Labs za poticanje kreativnosti na nedavnom natječaju Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja „Inovacije novoosnovanih MSP-ova - II faza“ dobila je milijun kuna bespovratnih sredstava.

Sredstva je dobila za projekt pod nazivom „Prilagodba i priprema za komercijalizaciju usluge Tinker Labs“ ukupne vrijednosti gotovo 1,5 milijun kuna. Projekt će se provoditi kroz 18 mjeseci, a inovativna metodologija sastoji se od razvijenog kurikuluma, postupaka i metoda prenošenja znanja, prilagođenih eksperimenata i vježbi, posebno razvijenih dnevnika rada, identificiranih i definiranih pomagala za rad u nastavi, specijalno pripremljenih pisanih i crtanih materijala za rad, posebno izrađenih i prilagođenih IT alata kao i načina ponavljanja gradiva i provjere znanja te razrađenog sustava nagrađivanja djece i motiviranja za rad. Projekt će doprinijeti povećanju prihoda od prodaje za više od 300%, otvaranju 2 nova radna mjesta, izlasku na inozemno tržište te razvoju inovativnog proizvoda.Navedeni inovativni proizvod se kroz projektni prijedlog prilagođava zahtjevima tržišta i priprema za komercijalizaciju kroz dvije različite usluge: poboljšani Tinker Labs program za izvođenje unutar Tinker Labs centara, te franšizni paket namijenjen prodaji na globalnom tržištu. Uz pomoć ovog EU projekta uspjeli smo dovršiti našu ponudu usluga i poboljšali cjelokupnu infrastrukturu franšiznog modela, omogućujući nam brže i jednostavnije širenje na nova tržišta. Naš cijeli niz programa bit će dostupan u svim centrima za učenje do sljedeće godine, a radimo na proširenju na Sloveniju, Mađarsku i Englesku do 2021. godine“, kazao je Alan Orlić, direktor tvrtke.

Tinker Labs je poduzeće koje od 2016. godine osmišljava i pruža usluge STEAM (STEM+Art) obrazovnih programa za djecu uzrasta od 4 do 16 godina. Nude jedinstven STEAM pristup koji uključuje znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku eksperimente i praktično učenje koje je neophodno za budući uspjeh svakog djeteta. U Hrvatskoj djeluju u Zagrebu, Našicama, Osijeku, Slavonskom Brodu, Rijeci, Varaždinu i Vinkovcima.Tekst i foto: Aleksandra Štingl


 Stranica prilagođena ispisu

ZAGREB, CENTAR, NOVOGR...
Kantu za mast oko 60 L...
Na prodaju presa Welge...
Stroga i zahtjevna gos...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:144

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Na mostu