Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Na konstituirajućoj sjednici održanoj 22. listopada 2020. godine izborom predsjednika Josipa Runtića i zamjenika predsjednika Saše Milakovića konstituiran je novi saziv Savjeta mladih Grada Osijeka.

Na trogodišnji mandat Savjeta mladih grada Osijeka uz imenovanoga predsjednika i zamjenika predsjednika izabrani su i članovi: Dragan Babić, Ante Grabić, Sara Čavar, Luka Jurčević, Tina Kristina Katava, Filip Rašković, Marija Božić, Anja Alerić i Zvonimir Grgić.

Uz članove izabrani su i zamjenici članova: Ana Bačić, Maurizio Mlinaček, Mihael Cojić, Lorena Devetak, Mateo Vranjković, Aria Cvitanović, Mihaela Kolić, Tamara Mazur, Filip Vuković, Matej Babić i Bernard Bručić.

Savjet mladih Grada Osijeka osnovan je kao savjetodavno tijelo Grada Osijeka koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih na području grada. Ujedno, aktivno sudjeluje u radu Gradskog vijeća davanjem mišljenja, prijedloga i preporuka o pitanjima i temama od interesa za mlade, inicira donošenje odluka, programa i drugih akata od značenja za unaprjeđivanje položaja mladih na području grada.Tekst i foto: Savjet mladih Grada Osijeka


 Stranica prilagođena ispisu

Odgajivačnica Radakovi...
Na prodaju dve zenkice...
tek sam napunila 18god...
Ag.Dva-srca za PAULU 5...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:129

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Na mostu