Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Potrebna vam je stručna pomoć i podrška? Osjećate se usamljeno i htjeli biste s nekim porazgovarati? Željeli biste s nekim porazgovarati o izazovima s kojima se suočavate? Htjeli biste osigurati stručnu i kvalitetnu pomoć i podršku za svoje dijete? Nemate neki poseban problem, ali biste željeli unaprijediti svoje socijalne i komunikacijske vještine? Mi znamo slušati i spremni smo Vam pružiti pomoć i podršku!

S obzirom na brojne društvene, gospodarske i zdravstvene izazove i promjene s kojima se susrećemo svakodnevno, a posebno u posljednje vrijeme, svima nam je ponekad potrebna psihosocijalna pomoć i podrška. Centar za nestalu i zlostavljanu djecu više od 10 godina pruža uslugu savjetodavnog rada na području Osječko – baranjske županije kroz rad besplatnog Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj te na razini cijele države kroz rad 116 000 i 0800 606 606 telefonskih linija. Organizacija smo koja okuplja psihologe, socijalne radnike i socijalne pedagoge koji osim bogatog iskustva u savjetodavnom radu se dodatno educiraju i u području psihoterapije. Naše usluge za djecu i mlade potpuno su besplatne i dostupne svakom djetetu i mladoj osobi u potrebi! Cilj našeg rada je pružiti individualnu i psihosocijalnu pomoć i podršku svakom članu zajednice koji je u potrebi stoga su do sada naše usluge koristile osobe sve životne dobi.

Zašto bi ste trebali odabrati naše usluge?
Vjerujemo kako o kvaliteti naših usluga najviše govori činjenica da nam se obraćaju građani različite dobi i s različitih područja tako smo u protekle 2 godine imali više od 100 korisnika, a u rad s njima je bilo uključeno 15 stručnih suradnika (djelatnici Centra i vanjski stručni suradnici). Brojni korisnici su nam se obraćali sami, a dio njih je upućen i od nadležnih Centara za socijalnu skrb, Ustanova socijalne skrbi i po preporuci škole.

Što nudimo?
1. Individualni savjetodavni rad
2. Individualnu psihoterapiju
3. Radionice socijalnih i komunikacijskih vještina
4. Mentorski program za djecu i mlade
5. Psihoedukativne aktivnosti

Kako do nas?
Trenutno naša Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj djeluju u Osijeku i Vinkovcima, a od studenog 2020. godine krećemo i s uslugama u Belom Manastiru, no dostupni smo i putem online platformi ukoliko korisnici nisu u mogućnosti doći u naše prostore.

U prilogu možete vidjeti kako izgledaju naša Savjetovališta, a na internet stranici možete više saznati o našim stručnim djelatnicima.

Dolazak je potrebno najaviti ili putem telefona 031/272-953, e maila:[email protected] ili putem društvenih mreža!

[Sponzorirani članak]


 Stranica prilagođena ispisu

Naša odgajivačnica ima...
Stroga i zahtjevna gos...
Empirijski dio stručni...
Štenad Engleskog buldo...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:106

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Na mostu