Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku,u okviru poslijediplomskog interdisciplinarnog međusveučilišnog doktorskog studija poduzetništvo i inovativnost, u petak, 27. ožujka 2020. godine održale su se obrane dvije doktorske disertacije. Zbog izvanredne situacije prouzročene koronavirusom, obrane su održane ONLINE, koristeći se alatom ZOOM.

Svoje doktorske disertacije obranile su dvije doktoralne studentice, inače i asistentice na Ekonomskom fakultetu u Osijeku:

1. Tihana Koprivnjak, univ.spec.oec., obranila je doktorat na temu: „Internacionalizacija malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj: izazovi, pretpostavke i pristupi“ pred povjerenstvom za obranu doktorske disertacije: prof.dr.sc. Mirna Leko Šimić, Ekonomski fakultet u Osijeku, predsjednica, prof.dr.sc. Nataša Šarlija, Ekonomski fakultet u Osijeku, članica i izv.prof.dr.sc. Barbara Bradač Hojnik, Univerza v Mariboru, Ekonomsko-poslovna fakulteta, Maribor, članica

2. Petra Mezulić Juric, univ.spec.oec., obranila je doktorat na temu „Rast malih i srednjih poduzeća kroz akvizicije“ pred povjerenstvom za obranu doktorske disertacije : prof.dr.sc. Sunčica Oberman Peterka, Ekonomski fakultet u Osijeku, članica i prof.dr.sc. Ivona Vrdoljak Raguž, Sveučilište u Dubrovniku, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, članica.

S obzirom da su obrane doktorskih disertacija javne, linkovi za sudjelovanje na obranama podijeljeni su putem web stranice Ekonomskog fakulteta u Osijeku i web stranice Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Obranama je prisustvovala brojna publika, više nego kada se obrane održavaju u dvoranama – na svakoj od obrana bilo je više od 30 sudionika. Ovo je dokaz kako se tehnologija može kvalitetno iskoristiti kao alat i omogućiti proaktivno rješavanje problema.

S obzirom na nepredvidivost trajanja situacije s koronavirusom, Ekonomski fakultet u Osijeku osigurao je 10 licenci alata ZOOM za svoje nastavnike, kako bi, uz postojeće on-line platforme i alate (koje nastavnici već koriste), nastava na daljinu bila što kvalitetnija za studente i kako bi se osiguralo što kvalitetnije ostvarenje planiranih ishoda učenja svih studijskih programa.Tekst: Sunčica Oberman Peterka
Foto: Ana Tadić/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisu

Prodaje se vikendica u...
“B” leglo Zvezdani Gaj...
Pomeranski spic stenci...
Registrovana odgajivac...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:83

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Kroz crveno