Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Grad Osijek raspisao je ovih dana novi natječaj za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada.

Predmet zakupa je ukupno 11 poslovnih prostora u Osijeku s površinom, početnim mjesečnim zakupninama te djelatnostima za koje su namijenjeni.

Najamnji su prostori u Ulici Zmaja J. Jovanovića 23 (17 m2) i u dvorištu Županijske ulice 33 (22,5 m2), dok je apsolutni rekorder u novoj ponudi Paviljon Gradski vrt (bivši Muzej okusa) na početku Divaltove za čijih 915 m2 Grad traži 15.000 kuna. To je znatno manje od traženih cijena na prijašnjim natječajima za ovaj objekt, koje su prelazile 20.000 kuna mjesečne zakupnine, ali po tim cijenama objekt se nije uspio iznajmiti.

Pravo sudjelovanja na novom natječaju imaju sve fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske i državljani država članica Europske unije i pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj i državama članicama Europske unije koje ispunjavaju sve natječajne uvjete te koji uplate jamčevinu u visini početnog mjesečnog iznosa zakupnine.

Pisane ponude s naznakom poslovnog prostora na koji se ponuda odnosi, kratkim opisom djelatnosti koju ponuditelj planira obavljati u poslovnom prostoru, s pripadajućim dokazima i prilozima i ponuđenom visinom zakupnine ponuditelji su dužni dostaviti u zatvorenoj omotnici na adresu: Grad Osijek, Kuhačeva 9, s naznakom “Natječaj za zakup poslovnog prostora - ne otvarati”, preporučenom poštanskom pošiljkom ili putem pisarnice Grada Osijeka (na istoj adresi), najkasnije do 16. ožujka 2020.

Otvaranje ponuda održat će se 18. ožujka 2020. u 12:00 sati, u prostoru gradske uprave Grada Osijeka, velika vijećnica, Kuhačeva 9.

Sve ostale informacije o provedbi natječaja i razgledanju ostalih poslovnih prostora koji su predmet davanja u zakup mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarenje imovinom i vlasničko-pravne odnose, Odsjeku za gospodarenje nekretninama, Kuhačeva 9 ili na telefone 031/ 229-257 i 229-192.

Detalje natječaja možete pronaći dolje u tekstu.

Tekst: Osijek031.com
Foto: Google maps, Osijek031.com/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisu

Odgajivačnica ‘Grand B...
Prodajem preslatke kuc...
Grafički dizajner s di...
D grad 1 vlasnik 2007,...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:137

Registrirani online (1): mata


Objektiv031

Kino Urania