Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Povjerenstvo za potpore udrugama iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2020. godinu obavještava sve zainteresirane da je objavljen Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro u Osječko-baranjskoj županiji iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije za 2020. godinu dana 30. siječnja 2020. godine na web stranici Osječko-baranjske županije.

Prijave na Javni poziv mogu se podnijeti u vremenu od 30. siječnja do 2. ožujka 2020. godine na adrese i na način kako je to utvrđeno Javnim pozivom.

Temeljem ovog Javnog poziva bit će financirani programi udruga od interesa za opće dobro u Osječko-baranjskoj županiji čija namjena odgovara uvjetima ovog Javnog poziva s ukupno 1.170.000,00 kuna.

Za financiranje programa koji su predmetom ovog Javnog poziva raspoloživa su sredstva kako slijedi:

[klik za uvećanje]


Iz sredstava Proračuna Županije temeljem ovog Javnog poziva udruzi se mogu odobriti sredstva za jedan program ili projekt.

Ujedno obavještavamo da će se dana 10. veljače 2020. godine s početkom u 10 sati u Velikoj vijećnici u Osijeku, Županijska 4 održati radionica za potencijalne prijavitelje programa i projekata na kojoj će stručne službe Osječko-baranjske županije dati informacije vezane za podnošenje prijave, popunjavanje potrebnih obrazaca i izvještavanje o utrošku sredstava odobrenih za realizaciju prijavljenog programa odnosno projekta.Tekst: OBZ.hr
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisu

Džek Rasel Terijer - m...
Na prodaju stenci Mops...
"Auto radionici u Nema...
Profesionalni majstori...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:126

Registrirani online (1): Redakcija 031


Objektiv031

Biciklistička staza