Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Kada se čovjek koji je u nekoliko navrata proputovao cijelu Europu odluči skrasiti u malom mjestu pored Osijeka i postati Cammeov Partner, jasno je da se radi o zaista posebnom poslovnom modelu.

- Živio sam 15-ak godina u Varšavi i radio kao trgovački putnik zbog čega sam često putovao. Samo sam u Gruziji bio preko 80 puta - priča Ivica Matijević koji se 2011. godine ipak odlučio na povratak u domovinu.

Ivica spada u Cammeovu 'staru' osječku gardu. Radio je kao vozač, kasnije je prešao u franšizu, a danas je Partner.

- Imam poduzetničkog iskustva, a ovaj model doživio sam kao nešto u čemu bih se mogao pronaći. Dobro sam procijenio - otkriva Ivica kojem se posebno sviđa što je riječ o modelu bez rizika.

- Iako radite sami, vi to zapravo niste jer uvijek imate Cammeovu podršku što je zaista dobar osjećaj - dodaje Ivica koji naglašava kako u Partner modelu vidi svoju budućnost te se veseli novim izazovima.

Na putu prema uspjehu ima i tajno 'oružje'. Naime, kako sam kaže, kod njega u autu je uvijek veselo.

- Moje tajno 'oružje' su smisao za humor i osmijeh za koji smatram da otvara sva vrata- Dosad me niti jednom nije iznevjerio - sa smiješkom zaključuje Cammeov Partner Ivica Matijević.

U Cammeu su osmislili novi model koji zamjenjuje franšizni pa su tako vozačima ponudili da postanu njihovi partneri u punom smislu te riječi. Cammeo Partner, između ostalog, uključuje najnižu proviziju te najvišu zaradu, a u isti prelaze kako Cammeovi postojeći vozači, tako i novi kolege.

Uz sve navedeno, Cammeo partneri imaju 24 – satnu logističku te podršku nagrađivanog call centra, a na raspolaganju im je i napredna analitika te “know how” koji omogućava minimalan trošak uz maksimalan prihod. Osim toga, tu je i transparentan sustav dodjele vožnji.

Sigurnost partnera u Cammeu je među apsolutnim prioritetima, a u tome u prilog govori i činjenica da u njihovom voznom parku nisu vozila starija od dvije godine. Isto tako, zainteresiranima daju i mogućnost da na jedan dan potpuno besplatno isprobaju kako je biti Cammeov Partner.

Važno je napomenuti i da je broj licenci ograničen, a sve zainteresirane pozivaju da im se jave pozivom na broj 0800 0001 ili e-mailom na partner@cammeo.hr. Više informacija mogu pronaći i na Cammeo.hr.

Isto tako, treba naglasiti da, za razliku od ostalih, u njihovom partnerskom modelu nema rizika za partnere i vozače, jer sav rizik snosi Cammeo.

Inače, Cammeo je kao vodeći regionalni taksi prijevoznik prisutan u 4 države i gotovo 40 gradova te zapošljava preko 1400 ljudi i prometuje s preko 900 vozila.

[Sponzorirani članak]


 Stranica prilagođena ispisuNa prodaju štenci sred...
Coton de Tulear štenci...
Mijenjam kuću u Belom ...
Naši majmuni beba ma...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:98

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Ruža