Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Danas su u prostoru gradske tvrtke Vodovod-Osijek zamjenik gradonačelnika Boris Piližota i direktor Vodovoda Ivan Jukić javnosti prezentirali korisnički portal i aplikaciju "Moj vodovod" – prvu takve vrste u Hrvatskoj.

Riječ je o mobilnoj i web aplikaciji koja korisnicima omogućava provjeru potrošnje i računa za vodne usluge, pregled povijesti očitanja, aktivaciju usluge „samoočitač“, primanje računa i obavijesti u elektroničkom obliku te izravno plaćanje računa.

Preuzimanjem aplikacije korisnici će moći pratiti svoju potrošnju i brzo reagirati na potencijalne kvarove te nekontrolirano istjecanje vode. Aplikacija će ujedno omogućiti i pravodobno dostavljanje obavijesti o zatvaranjima vode, ispiranjima vodovodne mreže i radovima na konkretnim lokacijama, a svojom jednostavnošću i brojnim pogodnostima u potpunosti je prilagođena korisnicima.

Razvojem aplikacije dobivamo jednu ”win-win” situaciju, budući će upravo ona omogućiti i Vodovodu i korisnicima pravodobno dobivanje svih potrebnih informacija u svezi s vodnom uslugom te zasigurno smanjiti potrošnju i troškove, posebice u slučajevima kvarova. Najviše me raduje to što nastavljamo s razvojem usluga i proizvoda namijenjenih upravo našim sugrađanima“, izjavio je Piližota pohvalivši tvrtku Vodovod zbog uspostavljanja i razvoja partnerskog odnosa s krajnjim korisnicima – građanima Osijeka.

Direktor Vodovoda Ivan Jukić istaknuo je kako je temeljni cilj bio spriječiti velike troškove koji nastaju pri puknuću cijevi dok stanara primjerice nema kod kuće.
Ideja je aplikacije smanjenje troškova poslovanja kao i razvijanje izravnog odnosa s potrošačima u realnom vremenu. Ova aplikacija će velikim potrošačima omogućiti praćenje potrošnje na dnevnoj bazi, gotovo u minutu, dok će naši ostali sugrađani potrošnju zasad moći pratiti na tjednoj bazi“, rekao je Jukić.

Aplikacija „MOJ VODOVOD“ može se preuzeti na Android i IOS mobilne uređaje u Google play trgovini, odnosno putem servisa App Store, dok je desktop aplikacija dostupna na mrežnim stranicama Vodovoda.

Tekst: Osijek031.com
Foto: Osijek.hr


Najava: Crpna stanica Nebo Pustara: Prezentacija korisničkog portala "Moj Vodovod"


 Stranica prilagođena ispisuNa prodaju vrhunski st...
U toku je rezervacija ...
RUMA PRENOCISTE – KONA...
Na prodaju stenci Lago...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:130

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Maglovito