Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama


U okviru VIII. sjednice Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, Klinički bolnički centar Osijek danas je svečano potpisao ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Priprema strateškog projekta izgradnje novog KBC-a Osijek“. Cjelokupna vrijednost projekta iznosi 35.294.000,00 kuna od čega su bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj 29.999.900,00 kuna, dok će razliku financirati Ministarstvo zdravstva iz svojih sredstava.

Projektom će se stvoriti preduvjeti realizacije strateškog projekta izgradnje novog KBC-a Osijek koji obuhvaćaju pripremu potrebne dokumentacije, osiguranje savjetodavne pomoći, rješavanje imovinsko-pravnih pitanja te definiranje medicinsko-tehnološkog programa i izradu projektno-tehničke dokumentacije.

Projekt izgradnje novog Kliničkog bolničkog centra Osijek vrijedan je oko 250 milijuna eura te je zbog svoje veličine i važnosti okarakteriziran kao strateški projekt Vlade Republike Hrvatske.

Klinički bolnički centar Osijek je jedina ustanova I. kategorije na istoku Hrvatske kojoj gravitira sedam zdravstvenih ustanova i oko 900.000 pacijenata godišnje te je krajnji cilj i društvena vrijednost realizacije ovog strateškog projekta dobrobit stanovništva pet županija Istočne Hrvatske kroz osiguranje pristupa zdravstvenoj zaštiti razvojem javne infrastrukture sukladno važećim propisima i standardima na europskoj i nacionalnoj razini, a koji će doprinijeti boljem pružanju usluga zdravstvene zaštite te u velikoj mjeri poboljšati uvjete i kvalitetu zdravstvene skrbi za naše pacijente.

Tekst i foto: KBC Osijek

Pročitajte i..
Izgradnja novog KBC-a trajat će najmanje deset godina?
Gradit će se novi KBC Osijek vrijedan 150 milijuna kuna, dogovorena cjelovita modernizacija Zračne luke Osijek


 Stranica prilagođena ispisuNudimo zajmove od 2.00...
Mi smo plisane pufne n...
Francuski BULDOG Ste...
Na prodaju izuzetno kv...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:103

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Vodenica