Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Sukladno financijskim mogućnostima Županije, župan Ivan Anušić donio je rješenje o isplati uskrsnica umirovljenicima s prebivalištem na području Osječko-baranjske županije čija je mirovina 1.200 kuna ili manja.

Na kućnu adresu ovih će im dana stići jednokratna pomoć od 150 kuna, a za tu namjenu u proračunu Županije osigurano je milijun kuna.

Isplata uskrsnica obavlja se prema Ispisu korisnika mirovine za Osječko-baranjsku županiju koji vodi Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje, i to za korisnike starosnih, prijevremenih starosnih i obiteljskih mirovina i korisnike invalidskih mirovina zbog opće nesposobnosti za rad i profesionalne nesposobnosti za rad, a korisnici nisu u radnom odnosu. Uskrsnicu mogu ostvariti i umirovljenici čiji ukupni iznos mirovina ostvarenih u Republici Hrvatskoj i inozemstvu iznosi 1.200 kuna ili manje, kao i drugi korisnici mirovine koji iz nekih razloga nisu na popisu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, a imaju navedeni iznos mirovine.

Iz Županije pozivaju umirovljenike koji nisu na navedenom popisu HZMO-a, a također imaju mirovinu 1.200 kuna ili manje da podnesu zahtjev Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko-baranjske županije, Osijek, Kapucinska 40/I ili da se jave na telefonski broj 031 221 654.

Želja nam je simboličnim iznosom i našim umirovljenicima uljepšati Uskrs i zahvaliti im na svemu što su učinili u svom radnom vijeku za našu zajednicu. Dragim umirovljenicama i umirovljenicima župan i djelatnici Osječko-baranjske županije žele sretan i blagoslovljen Uskrs, puno zdravlja, sreće i obiteljske topline“, stoji u priopćenju OBŽ-a.

Tekst i foto: Osijek031.com


 Stranica prilagođena ispisu
04-01-2019 08:17:57 pm :: akoide
Evo priključio se i župan gradonačelniku u populističkoj podjeli plodova tuđega rada, radi vlastitog političkog probitka.
No, oni su samo pik zibneri u usporedbi sa vladajućom garniturom na razini države, koja, u zadnjem primjeru kojem imamo prigodu svjedočiti, koristi i nesreću jednog djeteta u te iste svrhe.
04-05-2019 01:14:00 pm :: !Klick
Zanimljivo. Eto recimo kada se sjetim da jednokratne pomoći županije u vrijeme župana Šišljagića su bile isplaćene do sredine drugog (za one koji su je pisali odmah nakon nove godine) a dolaskom gospodina Anušića na čelo županije prošle godine bila je u prvoj polovici trećeg mjeseca da bi ovogodišnja još uvijek na čekanju. Ispada prema tome da će u zadnjoj godini mandata župana Anušića ista biti isplaćivana sredinom ljeta ili rane jeseni.

VIDOVITA VALERIJA CE V...
Kennel Stars of Kunda ...
Kontaktirajte nas ispo...
Saznajte sve o ovom di...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:108

Registrirani online (1): Redakcija 031


Objektiv031

Pozdrav iz Tvrđe