Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Grad Osijek raspisao je novi natječaj za zakup poslovnih prostora.

Predmet zakupa su sljedećih deset poslovnih prostora u Osijeku s početnim mjesečnim zakupninama i djelatnostima kako slijedi:Poslovni prostori se iznajmljuju na deset godina.

Poslovni prostori iznajmljuju se u viđenom stanju. Za poslovni prostor pod rednim brojem 1. utvrđuje se rok neplaćanja od 30 dana od dana potpisa ugovora o zakupu. Budući zakupnik dužan je urediti prostor vlastitim sredstvima jer predmetni poslovni prostor ne ispunjava minimalne tehničke uvjete za planirane djelatnosti.

Iznos ugovorene mjesečne zakupnine uvećava se za iznos obračunatog porez na dodanu vrijednost po stopi od 25%.

Pisane ponude s naznakom poslovnog prostora na koji se ponuda odnosi, kratkim opisom djelatnosti koju ponuditelj planira obavljati u poslovnom prostoru, s pripadajućim dokazima i prilozima i ponuđenom visinom zakupnine ponuditelji su dužni dostaviti u zatvorenoj omotnici na adresu: Grad Osijek, Kuhačeva 9, s naznakom “natječaj za zakup poslovnog prostora - ne otvarati”, preporučenom poštanskom pošiljkom ili putem pisarnice Grada, najkasnije do 8. travnja 2019.

Otvaranje ponuda održat će se 10. travnja 2019. u 12:00 sati, u prostoru gradske uprave Grada Osijeka, velika vijećnica.

Odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja donosi gradonačelnik. Najpovoljniji ponuditelj je dužan u roku od 15 dana od dana konačnosti Odluke o odabiru sklopiti ugovor o zakupu poslovnog prostora.

Sve ostale informacije o provedbi natječaja i razgledanju ostalih poslovnih prostora koji su predmet davanja u zakup mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarenje imovinom i vlasničko-pravne odnose, Odsjeku za gospodarenje nekretninama, Kuhačeva 9 ili na telefone 031/ 229-257 i 229-192.Tekst: Osijek031.com
Foto: Daniel Antunović/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisu
Atraktivna cura , mirn...
Američka Akita žensko ...
Na prodaju čistokrvni ...
Stroga i zahtjevna gos...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:139

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Bijeli oblaci