Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Izv. prof. dr. sc. Ivan Trojan s Odsjeka za hrvatski jezik i književnost ovoga je vikenda u prostorijama Filozofskoga fakulteta, a u suradnji s Centrom izvrsnosti Osijek (CIO), održao radionicu pod nazivom Uvod u pisanje dramskoga teksta za darovite učenike osječkih osnovnih škola, profesore i stručne suradnike.

Centra izvrsnosti Osijek je obogaćena nastava subotom za darovite učenike od 5. do 8. razreda gradskih osnovnih škola koja se održava u prostoru osnovnih škola partnera na gradskom projektu. CIO je proaktivni suvremeni odgovor Grada Osijeka na trajno prisutne odgojno-obrazovne potrebe darovitih učenika.

Cilj je projekta Centar izvrsnosti Osijek (CIO) sustavno povećavati kvalitetu identifikacije i razvoja darovitosti u učenika u dva široka područja djelatnosti—umjetnosti i znanosti. Projekt adresira neujednačenu praksu identifikacije i rada s darovitim učenicima u osnovnim školama grada Osijeka koja sprječava sustavno prepoznavanje i puni razvoj potencijala svih darovitih učenika. Projekt razvija i provodi skupne i individualizirane programe rada za darovite uz ciljani razvoj inovativnih nastavnih sredstava i metoda te osnažuje kapacitete učitelja i stručnih suradnika za razvoj i provedbu identifikacije i podrške darovitima. Ciljane projektne skupine su daroviti učenici te učitelji i stručni suradnici osnovnih škola.

Tekst i foto: Gordana Lesinger


 Stranica prilagođena ispisu

Bayliner VR5CU, novo p...
Prodaje se planina pov...
Trebate li novac za da...
Odgajivačnica COOLBULL...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:33

Registrirani online (1): Winter


Objektiv031

Sakrio se oblak