Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga za izravnu dodjelu bespovratnih sredstava za projekt „Revitalizacija kulturne baštine urbane aglomeracije Osijek“.

Predmet ovog Poziva na dostavu bespovratnih sredstava je ulaganje u kulturnu baštinu u svrhu razvoja turizma i povećanja zapošljavanja na području Urbane aglomeracije Osijek.

Projekt se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa Konkurentnost i Kohezija 2014. - 2020. Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih sredstava za dodjelu u okviru ovog Poziva je 32.370.868 HRK. Najviši mogući udio bespovratnih sredstava je 85% od ukupnog iznosa prihvatljivih troškova Projekta.

Najniži dopušteni iznos bespovratnih sredstava po pojedinačnom projektnom prijedlogu koji može biti dodijeljen u sklopu ovog Poziva je: 100.000 HRK, a maksimalni iznos bespovratnih sredstava je 18.153.519 kn.

Projekt se provodi u potpunosti na teritoriju Urbane aglomeracije Osijek. Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Poziva su jedinice lokalne samouprave i to: Grad Belišće, Grad Valpovo, Općina Bilje, Općina Čepin, Općina Erdut Općina Ernestinovo.

Obvezan partner za sve projektne prijedloge je odgovarajući Ured turističke zajednice na nacionalnoj/regionalnoj/lokalnoj razini. Drugi prihvatljivi partner(i) u okviru ovog Poziva su: tijela javne vlasti; ustanove u kulturi; vlasnici kulturnih dobara; mali i srednji poduzetnici te organizacije civilnog društva.

Aktivnosti koje su prihvatljive za financiranje u okviru ovog Poziva su: priprema projektno – tehničke dokumentacije i studija; infrastrukturna ulaganja u kulturnu baštinu i razvoj popratnih sadržaja; promidžba i vidljivost; upravljanje projektom i administracija te horizontalne aktivnosti (aktivnosti vezane uz promicanje horizontalnih načela).

Projektni prijedlog podnosi se od strane ovlaštene osobe Prijavitelja putem sustava eFondovi u elektroničkom obliku, na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu. Krajnji rok dostave projektnih prijedloga je 30. travnja 2019. godine u 23:00 sati.

Kompletan tekst Poziva, kao i sve potrebne obrasce, priloge i upute možete pronaći na web stranici sustava eFondovi.

Tekst: Osijek031.com
Foto: Bruno Colić/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisu
Kontaktirajte nas pute...
0981380687-Iznajmljuj...
Stan na dan ili Renta ...
Riješi se briga, zaobi...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:129

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Osječki most

Propustili ste? Pogledajte!