Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U ponedjeljak 19. studenog održat će se 13. sjednica osječkog Gradskog vijeća.
Među ostalim točkama dnevnog reda raspravljat će se o proračunu za 2019. godinu, o programu javnih potreba Grada u kulturi, sportu, odgoju i obrazovanju, o građenju i održavanju komunalne infrastrukture, osnivanju Kulturnog centra Osijek itd.

Jedna od točaka dnevnog reda je i tradicionalna dodjela javnih priznanja Grada Osijeka – Zlatna plaketa „Grb Grada Osijeka“ i Pečat Grada Osijeka za 2018.

Odbor za dodjelu javnih priznanja Grada Osijeka predložio je da se Zlatna plaketa „Grb Grada Osijeka“ za životno djelo dodijeli intendantu osječkoga HNK, g. Božidaru Šnajderu, za jedinstven doprinos kazališnoj kulturi Grada.

Zlatna plaketa „Grb Grada Osijeka“ dodjeljuje se g. Zvonimiru Kaprockom za izuzetan doprinos gospodarstvu grada te g. Darku Nađu za izuzetne zasluge u području obrane i zaštite te pomoć braniteljima Domovinskog rata.

Pečat Grada Osijeka za 2018. dodjeljuje se g. Miljenku Brekalu za osobit doprinos na području znanosti; g. Krešimiru Ižakoviću za osobita postignuća i doprinos razvoju veslačkog sporta u Osijeku; g. Vladimiru Mađareviću za osobita postignuća i doprinos razvoju sportske gimnastike u Osijeku; g. Danijelu Magdiki za osobit doprinos njegovanju kulture Mađara u Osijeku, g. Željku Bosilju za osobit doprinos kvaliteti života osoba s invaliditetom; g. Goranu Bokiću za osobit doprinos obrani grada za vrijeme Domovinskog rata; gđi. Ivani Ivošević za osobita ostvarenja u području tehničke kulture; Udruzi Pobjede za posebnu skrb o napuštenim psima te promicanju i zaštiti prava životinja; te Radio klubu Josipovac za osobita ostvarenja u području tehničke kulture.

U ime portala Osijek031 čestitamo svim dobitnicima i želimo im mnogo uspjeha u daljnjem radu.Tekst: Osijek031.com


 Stranica prilagođena ispisu

Rastavljena, vrlo njeg...
Etikete za vino, rakij...
Podaje se obiteljska k...
DROGO VF BURGAN- stenc...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:106

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Ulična rasvjeta