Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Temeljem Programa stjecanja stanova u 2018. godini, gradska uprava je raspisala javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda radi kupnje stanova na području Grada Osijeka.

Pozvane su zainteresirane fizičke i pravne osobe da Gradu, kao potencijalnom kupcu, dostave ponude za prodaju stanova na području Osijeka i to: garsonijera do 26 m2, garsonijera od 26m2 i više, jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova.

Stan koji se ponudi na prodaju mora ispunjavati određene uvjete: da je smješten na području Grada, da je uredan i pogodan za stanovanje, odnosno da ispunjava tehničke uvjete za redovno stanovanje (postojanje vodovodnih i električnih instalacija, prozora, vrata, podova i sanitarnog čvora koji su u funkcionalnom i dobrom stanju) te da ima ugrađen toplinski sustav koji omogućava opskrbu toplinskom energijom. Osim toga, stan ne smije biti u podrumu, suterenu ili ispod ravnog krova, a ukoliko se nalazi na petom katu i više stambena zgrada mora imati dizalo.

Korisna površina garsonijere mora biti od 20 do 35 m2, jednosobnog stana od 35 do 50 m2, dvosobnog od 50 do 65 m2 i trosobnog od 65 do 80 m2, uz odstupanje od navedenih veličina za +/-10%.

Kupoprodajna cijena ponuđenog stana ne može biti viša od 6.000 kuna po m2 korisne vrijednosti površine. Iznimno, ukoliko su predmet kupoprodaje garsonijere i jednosobni stanovi do 45 m2 korisne površine, kupoprodajna cijena stana može biti i viša od 6.000 kuna, ali ne viša od 20%.

Pisanu ponudu s pripadajućom dokumentacijom ponuditelj je dužan dostaviti u zatvorenoj omotnici s naznakom: „Ponuda za prodaju stana – ne otvaraj“, preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu Grad Osijek, F. Kuhača 9, 31000 Osijek ili putem pisarnice Grada Osijeka na istoj adresi.

Rok za podnošenje ponuda traje 30 dana, odnosno do 12. studenog.

Sve ostale informacije o provedbi ovog javnog poziva mogu se dobiti u Gradu Osijeku, Upravnom odjelu za gospodarenje imovinom i vlasničko-pravne odnose, Odsjeku za gospodarenje nekretninama, F. Kuhača 9 ili pozivom na broj telefona 031/321-350.

Izvorni tekst javnog poziva možete pronaći dolje u tekstu.Tekst: Osijek031.com
Foto: Bruno Colić/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisuNa prodaju kucici kovr...
Iznajmljujemo potpuno ...
Krediti svih vrsta pri...
Stenci nemackog ovcara...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:82

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Kroz kružni tok