Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Grad Osijek raspisao je natječaj za dodjelu stipendija darovitim učenicima i studentima te učenicima i studentima koji su se opredijelili za deficitarna zanimanja za školsku, odnosno akademsku godinu 2018./2019.

Putem ovog natječaja dodijelit će se najviše 20 stipendija učenicima i 30 stipendija studentima od čega će se najmanje 75% odobriti za deficitarna zanimanja ako kandidati ispunjavaju uvjete iz natječaja.

Visina stipendija koje će biti dodijeljene po ovom natječaju iznosi 400 kuna mjesečno za učenike, odnosno 800 kuna mjesečno za studente.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju učenici i studenti koji su državljani Republike Hrvatske, koji su redovito upisani u srednju školu odnosno fakultet, koji imaju prebivalište na području Grada najmanje 5 godina, nemaju odobrenu stipendiju od strane drugog subjekta te imaju visok prosjek ocjena tijekom školovanja.

Deficitarna zanimanja srednje stručne spreme prema ovom natječaju su zidar, tesar, stolar, bravar, armirač, vozač motornih vozila, strojobravar, limar, dimnjačar, vodoinstalater i medicinska sestra/tehničar opće zdravstvene njege.

Deficitarna zanimanja visoke stručne spreme prema ovom natječaju su strojarstvo, medicina, logopedija, rehabilitacija, socijalna pedagogija, matematika-računarstvo, računarstvo, grafika, geografija (smjer: nastavnički), geodezija i geoinformatika te veterinarska medicina.

Ugovor o stipendiranju sklapa se za razdoblje od jedne školske, odnosno akademske godine.

Rok za podnošenje prijava na natječaj je 5. listopada 2018. za učenike, odnosno 31. listopada 2018. za studente. Molbe za dodjelu stipendije dostavljaju se u navedenom roku na adresu: Grad Osijek, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Odsjek za prosvjetu, tehničku kulturu, djecu i mladež, Kuhačeva 9, 31000 Osijek, s naznakom “Natječaj za stipendiju Grada Osijeka”.

Liste kandidata za dodjelu stipendija Grada Osijeka objavit će se na oglasnoj ploči Grada u Kuhačevoj 9 i na službenim stranicama Grada najkasnije 30 dana nakon isteka roka za podnošenje molbi.

Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija


 Stranica prilagođena ispisu

ISKORISTITE NOVE POGOD...
Prodajem stence pomera...
2 MIKROVALNE PEĆNICE P...
Tražim ženu ( 35-50 go...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:206

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Hotel Osijek

Propustili ste? Pogledajte!