Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[26.7.2018.] Grad Osijek, Turistička zajednica grada Osijeka i Tržnica d.o.o. Osijek u suradnji s partnerima 27. srpnja 2018. organiziraju Urbani bike festival Osijek – BikeOS koji će se održati isti dan kada i Osječka ljetna noć na Trgu slobode od 17 do 21 h. Dodjela medalja za četiri discipline i ukupne pobjednike olimpijade održati će se u 20:30. Pobjednika/pobjednicu olimpijade Turistička zajednica grada Osijeka nagrađuje s posebnim gradskim biciklom.

Osnovni motiv za organizaciju festivala je činjenica da građani grada Osijeka prednjače u korištenju bicikala kao prijevoznog sredstva. Grad Osijek je sa preko 50 km biciklističkih staza kroz cijeli grad stvorio preduvjete da Osijek postane glavni biciklički grad u regiji. U gradu Osijeku se trenutno prodajom i servisiranjem bicikala bavi nekolicina tvrtki, aktivno je nekoliko biciklističkih udruga koje promoviraju vožnju bicikala iz više aspekata (rekreacija, sport, zdrav život) a i prometna policija se aktivno uključuje u edukaciju o sigurnoj vožnji biciklima. Ovim projektom cilj nam je još bolje prezentirati i povezati sve sudionike u jedan zajednički događaj koji će se održavati nekoliko puta godišnje.

Urbani festival je zamišljen kao dinamičan i zabavan projekt na kojem se svi zainteresirani sugrađani mogu aktivno uključiti u „BikeOS OLIMPIJADU“ na kojoj će moći provjeriti svoje biciklističko znanje, spretnost u vožnji, vještinu popravka bicikla te pustiti mašti na volju i kreirati „osječki bicikl“. Za prvih 100 sudionika osigurane su posebne BikeOS majice i prigodne nagrade za najbolje natjecatelje po disciplinama a glavna nagrada za pobjednika BikeOS olimpijade je bicikl.

Dodatna vrijednost ovog projekta je uključivanje zaljubljenika u biciklizam Igora Tomana, Ivana Lenarda i Zlatka Romanovića koji će za ovu prigodu na bikeOS festival stići biciklima iz Zadra. Ova, a i sve druge buduće njihove aktivnosti u sklopu bikeOS-a, imaju humanitarni karakter. Svi partneri bikeOS projekta će prikupljati donacije koje ćemo dodjeljivati obiteljima i institucijama kojima je pomoć potrebna.

Svi zainteresirani natjecatelji mogu se prijaviti na mail: olimpijada[at]bikeos.eu natjecatelji moraju najkasnije do 18 sati početi s natjecanjem i završiti do 20 sati.

Organizacijski odbor BikeOS festivala: mr.sc. Boris Piližota, zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka, Alen Majić, pomoćnik direktora Tržnica d.o.o. Osijek, Tomislav Horvat, dipl. oec, HNK, mr.sc. Igor Medić, direktor Tržnica d.o.o. Osijek, Saša Uranjek, univ.spec. oec. Direktor TZ Osijek.
[28.06.2018.] Zbog vremenskih prilika BikeOS olimpijada se odgađa za 27. srpnja 2018. godine od 17:00 – 21:00.


[22.06.2018.] Grad Osijek, Turistička zajednica grada Osijeka i Tržnica d.o.o. Osijek u suradnji s partnerima u subotu, 30. lipnja 2018. organiziraju Urbani bike festival Osijek – BikeOS koji će se održati isti dan kada i Osječka ljetna noć na Trgu slobode od 17:00 do 21:00 sati.

Urbani festival je zamišljen kao dinamičan i zabavan projekt na kojem se svi zainteresirani sugrađani mogu aktivno uključiti u „BikeOS OLIMPIJADU“ na kojoj će moći provjeriti svoje biciklističko znanje, spretnost u vožnji, vještinu popravka bicikla te pustiti mašti na volju i kreirati „osječki bicikl“.

Za prvih 100 sudionika osigurane su posebne BikeOS majice i prigodne nagrade za najbolje natjecatelje po disciplinama a glavna nagrada za pobjednika BikeOs olimpijade je bicikl.


Napomena: Na olimpijadu se mogu prijaviti osobe s minimalno 12 godina starosti, a prijaviti se mogu putem linka od 20. lipnja do 26. srpnja."Ovim događajem želimo zajedno s nekoliko biciklističkih udruga promovirati vožnju bicikla u više aspekata, od rekreativne vožnje, sportske aktivnosti i zdravog života.

Povodom toga smanjujemo štetne plinske emisije i činimo naš grad zdravijim. Prometna policija aktivno se uključuje u edukaciju o sigurnoj vožnji te cilj nam je još bolje prezentirati i povezati sve sudionike u jedan zajednički događaj koji će se održavati nekoliko puta godišnje.
" ističu organizatori..[Sponzorirani članak]


 Stranica prilagođena ispisu

Puppies available for ...
Saznajte sve o ovom di...
Odgajivacnica Antofaga...
Musko stene gvozdenog ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:51

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Plovi Dravom