Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dom zdravlja Osijek kroz narednih desetak dana uvest će novu pogodnost za korisnike svojih usluga u ordinacijama obiteljske medicine, a riječ je o telefonskom automatu za naručivanje tzv. kronične terapije.

Kako nam je rekla Daria Sladić Rimac, mag.med.techn., pomoćnica ravnatelja za kvalitetu, na ovaj korak su se odlučili zbog preopterećenosti telefonskih linija ordinacija njihovih liječnika i nemogućnosti odgovaranja na sve telefonske pozive što je izazivalo nezadovoljstvo pacijenata koji zbog zauzetosti linija ili neodgovaranja na poziv nisu mogli dobiti medicinsku sestru kako bi naručili svoje lijekove.

Navedena pogodnost biti će moguća u svakoj od 19 lokacija u kojima Dom zdravlja ima ordinacije obiteljske medicine (Antunovac, Ivanovac, Erdut, Aljmaš, Vuka, Josipovac, Tenja, Vladislavci, Višnjevac, Sarvaš, Čepinski Martinci, Beketinci, Čepin, Industrijska četvrt, Retfala, Donji grad, Drava, Jug 2 i Centar).

Svaka će lokacija imati poseban broj telefona, a ukoliko na jednoj lokaciji radi više liječnika (Centar, Čepin…) za traženog liječnika bit će potrebno birati opciju 1, 2, 3…

Nakon uspostave poziva i odabira potrebne ordinacije/liječnika, pacijent će razgovijetno izgovoriti svoje ime i prezime te naziv potrebnog lijeka. Lijek je moguće naručiti 0-24, a bit će izdan sljedeći radni dan i moći će se podići u ljekarni. Važno je napomenuti kako se ova usluga odnosi samo na kronične bolesnike koji imaju stalnu terapiju i redovito piju lijekove.

Cijena poziva prema automatu jednaka je cijeni poziva prema redovnoj telefonskoj liniji ordinacije.

Svaki pacijent pri posjetu svom liječniku obiteljske medicine dobit će letak s brojem telefona za narudžbe, a te će informacije biti dostupne i na web-stranici Doma zdravlja.

Tekst: Osijek031.com
Foto: Cacan/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisu

ZAGREB - 45 kn/šk. sat...
Stenci rase Coton de T...
Stan u stambenoj zgrad...
Odgaivacnica labrador ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:71

Registrirani online (1): Zdrale


Objektiv031

Kopački rit

Propustili ste? Pogledajte!