Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Grad Osijek na svojim je službenim stranicama objavio javni poziv za financiranje jednokratnih aktivnosti udruga od interesa za opće dobro u području socijalnih djelatnosti i zaštite zdravlja za 2018. godinu.

Udruge mogu prijaviti jednokratne aktivnosti za sljedeća tri područja financiranja:
- Zaštita i promicanje prava osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju, starijih i nemoćnih, socijalnih usluga i humanitarnih djelatnosti te zaštite zdravlja;
- Aktivnosti udruga u području zdrave prehrane;
- Aktivnosti udruga u području prevencije ovisnosti.

Udruge mogu podnijeti prijavu za: inicijalnu pomoć za razvoj aktivnosti u lokalnoj zajednici; nabavu opreme manje vrijednosti; obilježavanje značajnih datuma i obljetnica; organiziranje susreta, natjecanja, priredbi i manifestacija, edukacije koje udruga pruža u zajednici itd.

Ukupna vrijednost sredstava koja će Grad dodijeliti je 125.000 kn (75.000 za prvo područje financiranja, 20.000 za drugo te 30.000 za treće područje). Udruge za svaku jednokratnu aktivnost mogu dobiti od 1000 do 5000 kuna.

Udruge koje se prijavljuju na ovaj poziv mogu podnijeti više od jedne prijave, ali svaki prijavitelj može sklopiti najviše dva ugovora. Javni poziv bit će otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 1. prosinca 2018.

Prijava na javni poziv donosi se osobno na pisarnicu Grada ili šalje preporučeno na adresu: Grad Osijek, Povjerenstvo za ocjenjivanje jednokratnih aktivnosti udruga u području socijalnih djelatnosti i zaštite zdravlja, Franje Kuhača 9, 31000 Osijek s naznakom „Ne otvaraj - javni poziv za financiranje jednokratnih aktivnosti udruga u području socijalnih djelatnosti i zaštite zdravlja iz Proračuna Grada u 2018.“.

Obrasci i upute za prijavitelje mogu se pronaći na web stranici Grada, a kompletan tekst Javnog poziva možete pročitati dolje.Tekst: Osijek031.com
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisu

Uredske stolice Modrul...
Prodajem štence dzek r...
Na prodaju prvobirano ...
Na prodaju stenci NAPU...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:120

Registrirani online (2): akoide, simo031


Objektiv031

Kopački rit

Propustili ste? Pogledajte!