Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Odbor za izbor i imenovanja Grada Osijeka objavio je javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada.

Savjet mladih Grada Osijeka je savjetodavno tijelo Grada koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih na području Osijeka. Savjet mladih čini 11 članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika, a bira ih Gradsko vijeće na razdoblje od tri godine.

Za člana Savjeta i zamjenika člana može se kandidirati i biti birana osoba s prebivalištem ili boravištem na području grada koja u trenutku podnošenja kandidature ima između 15 i 30 godina te koja nije istovremeno vijećnik/ca Gradskog vijeća.

Kandidature za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike mogu predložiti, udruge koje rade s mladima i za mlade, učenička vijeća srednjih škola, studentski zbor Sveučilišta i Veleučilišta, pomladci političkih stranaka, sindikalne ili strukovne organizacije i neformalne skupine mladih od najmanje 40 mladih, pod uvjetom da imaju sjedište na području grada.

Kandidature za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike dostavljaju se u pisanom obliku na adresu: Grad Osijek, Odbor za izbor i imenovanja Gradskog vijeća Grada Osijeka, putem Ureda Grada – Pisarnica, Kuhačeva 9 s naznakom: „Kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Osijeka“ zaključno s 11. kolovoza 2017.

Detalje javnog poziva s tekstom prijavnice možete pronaći dolje u tekstu.


Tekst: Osijek031.com


 Stranica prilagođena ispisu
Jahta opremljena za iz...
Prodajem štence Belgij...
Iznajmljujem garsonjer...
Na ovom mestu moze...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:97

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Oblaci