Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Obzirom da dosadašnjem direktoru Stjepanu Čuraju ističe ugovor 20. lipnja jer će obavljati dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru, Nadzorni odbor tvrtke Športski objekti d.o.o. su imenovali novog direktora, g. Josipa Radka.

Josip Radko rođen je 1981. u Osijeku. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu smjer marketing i management nakon čega upisuje poslijediplomski studij smjera financije i bankarstvo koji uspješno polaže završnim radom na temu „Restrukturiranje trgovačkih društava u vlasništvu jedinica lokalne uprave i samouprave“ s posebnim osvrtom na Športske objekte i Vodovod Osijek.

Profesionalnu karijeru započinje 2007. godine u financijskom sektoru na području osiguranja vezanog uz medicinsku djelatnost, nakon čega u više privatnih trgovačkih društava obnaša funkcije županijskih i regionalnih managera. 2014. godine zapošljava se u HEP-Plinu d.o.o. u Sektoru za opskrbu gdje se bavi poslovima vezanim za javnu nabavu i uspostavljanjem odnosa s velikim kupcima.

Novi je direktor imenovan privremeno, do 30. rujna 2017. godine, s ciljem osiguranja nesmetanog provođenja svih aktivnosti i poslovnih procesa koji su u tijeku te stvaranje preduvjeta do odabira direktora u punom mandatu sukladno uvjetima i odlukama Gradonačelnika.

Tekst: Osijek031.com


 Stranica prilagođena ispisu
Školska knjiga , Zagr...
AMERICKI STAFORD – TOP...
Prodajem štence kavkas...
Odgajivacnica Nemackih...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:95

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Kod Vodenih vrata

Propustili ste? Pogledajte!