Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Grad Osijek ovih je dana raspisao natječaj za redovno održavanje sustava bežičnog pristupa internetu u Osijeku.

U sklopu sustava Bežićni Osijek antene za bežični pristup smještene su na 20 lokacija u gradu i pokrivaju najfrekventnija područja. Od izvršitelja se zahtjeva da samostalno nadzire i osigurava dostupnost internetskih točaka i pripadajuće infrastrukture te osigura instalaciju dodatnih bežičnih točaka.

Od izvršitelja se očekuje, između ostalog, da nadzire i osigurava dostupnost i ispravnost sustava, redovito radi i provjerava backup svih postavki sustava, provodi aktivnosti na prevenciji i sanaciji vezane za sigurnosne incidente, predlaže i obavlja doradu postojećeg sustava, isporučuje nove verzije softvera nastalih uslijed tehničko-tehnoloških unapređenja, ažurira tehničku dokumentaciju sustava i dostavlja ju naručitelju itd.

Rok isporuke ili izvršenja predmeta nabave je jedna godina od dana potpisa ugovora. U slučaju kvara sustava, u periodu od 7 do 15 h radnim danom, izvršitelj se obvezuje na odaziv u roku od 4 sata, a izuzetno, u slučaju nedostupnosti cijelog sustava, odmah.

Procijenjena vrijednost nabave je 32.000 kn bez PDV-a.

Ponuditelj u svojoj ponudi mora dokazati da je uredno ispunio ugovor koji se odnosi na implementaciju ili održavanje bežičnog mrežnog sustava usporedivog sa mrežnim sustavom „Bežični Osijek“.

Ponude se dostavljaju na e-mail: nabava[at]osijek[dot]hr ili poštom na adresu: Grad Osijek, Odsjek za nabavu, Kuhačeva 9, Osijek. Ponude moraju biti dostavljene do 17. 05. 2017. do 10:00 sati.

Detalje natječaja možete pročitati dolje u tekstu.Tekst: Osijek031.com
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisu
Potrebni saradnici za ...
Iznajmljujem stan 40 m...
Bayliner E5 novo plovi...
Imate li kod kuće kućn...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:102

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Oblaci