Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Svake dvije godine Grad raspisuje natječaj za utvrđivanje liste za davanje gradskih stanova u najam, a najnoviji je objavljen krajem prošlog tjedna.

Pravo na podnošenje zahtjeva za davanje stana u najam može ostvariti punoljetna osoba, državljanin RH, s prebivalištem na području grada u trajanju od najmanje 10 godina neprekidno ili 20 godina s prekidima. K tomu, takva osoba ne smije imati riješeno stambeno pitanje, odnosno ne smije u vlasništvu imati bilo kakvu imovinu na području RH.

Na temelju točno određenih kriterija poput broja članova obiteljskog domaćinstva, radnog staža u RH, duljine prebivališta na području Grada, statusa iz Domovinskog rata, socijalne i materijalne situacije podnositelja zahtjeva itd., Grad sastavlja Listu kandidata za davanje stana u najam prema broju prikupljenih bodova.

Svi kandidati koji se nalaze na važećoj listi kandidata iz 2015. godine, a u međuvremenu nisu dobili u najam gradski stan, dužni su se ponovo prijaviti na natječaj sa svim potrebnim obrascima i dokazima.

Zahtjev se podnosi na posebnom obrascu koji se može dobiti u Upravnom odjelu za urbanizam i graditeljstvo (Franje Krežme 18 ) ili skinuti s web stranice Grada (www.osijek.hr). Rok za podnošenje zahtjeva je 30 dana od dana objave natječaja (5. lipnja).

Sve dodatne informacije i detalje natječaja možete pronaći dolje u tekstu.Tekst: Osijek031.com


 Stranica prilagođena ispisu
Na prodaju štenci Fran...
Josipovac - Gradevinsk...
imate li iskustva sa c...
Dobijte besplatnih 100...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:168

Registrirani online (1): edi


Objektiv031

Jug II