Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Poliklinika Novoselec je otvorila svoja vrata u Osijeku, na adresi Ive Tijardovića 4, i pruža usluge fizikalne medicine i rehabilitacije, psihijatrije i psihologije.

Manjak mogućnosti za fizikalnu terapiju u Osijeku nas je potakao na ovaj potez, osobito liste čekanja i do 6 mjeseci, te nužnost putovanja van Osijeka da bi se dobila pravovremena i kvalitetna usluga. Kada su u pitanju tegobe mišićno - koštanog sustava nužno je brzo djelovati da bi se osoba što prije oporavila i nastavila sa svakodnevnim aktivnostima. Također je ponekad važno da pacijent, ili obitelj, dobije i psihološko savjetovanje da bi se što lakše prebrodila određena zdravstvena stanja.Kod nas tretman fizikalne terapije uključuje primjenu najnovije tehnologije uz manualnu terapiju, terapijske vježbe, primjenu fizikalnih agensa, elektroterapijske i mehaničke procedure, funkcionalni trening, opskrbu pomoćnim sredstvima i pomagalima, savjetima. Poliklinika pruža dijagnostiku i individualizirani tretman u slučaju ozljeda, akutnih bolnih stanja, postoperativnih i preoperativnih zahvata, neravnoteže tekućina u organizmu, neuropatije, reumatskih tegoba, razvojnih poteškoća, funkcionalnih ograničenja i nesposobnosti (nemogućnost dužeg stajanja ili sjedenja, nemogućnosti vezane za konkretni posao, za neku svakodnevnu aktivnost…)Kada je u pitanju psihijatrija, osobito psihološka djelatnost koja djeluje u toj oblasti, nudimo kvalitetan individualni rad s djecom i mladima, ali i odraslima, te kreiramo grupne tretmane za psihološke probleme. Mentalno zdravlje djece u Poliklinici je na prvom mjestu. Primijetili smo u svom radu da se povećava broj djece sa znakovima depresije i anksioznosti, poremećaja u ponašanju, problema u emocionalnom i socijalnom razvoju. Mnogi roditelji aktivno traže pomoć, te nakon dijagnoze, nažalost izostaje kvalitetan tretman i sama podrška roditeljima. Također, sve više odraslih nema kapaciteta nositi se sa svakodnevnim životnim izazovima te traže pomoć u poboljšanju psihičkog stanja i usvajanju novih strategija za adekvatnije prilagođavanje okolnostima koje dolaze.Našim djelovanjem sada u Osijeku možete dobiti kognitivno – bihevioralni tretman kod psihologa, dijagnostiku djece i mladih bez liste čekanja, uz kvalitetnu psihoedukaciju. Imate mogućnost preventivnog i pravovremenog djelovanja, kao i informiranja o određenim problemima. Uspješno radimo na bračnim problemima, razvojnim i odgojnim problemima djece predškolske i školske dobi, problemima vezanim za emocionalna stanja kao što su depresija, anksioznost, panika, trauma, svakodnevni stres, i problemima povezanim s organiziranjem i planiranjem aktivnosti važnih za postizanje ciljeva.Nudimo liječenje van bolničkog sustava, uz pozitivno okruženje, pristupačnost informacijama i savjetima. Naš stručni tim savjetuje, educira i prilagođava tretman i tempo rada svakom pacijentu. Posvećujemo se problemima svih dobnih skupina, podržavamo i educiramo pacijenta i obitelj u svrhu što bržeg oporavka i veće kvalitete života.

Razmjenjujemo znanja i iskustva, težimo izvrsnosti u radu i predani smo izazovnim ciljevima i svakodnevnom razvoju kompetencija.

Zbog toga Poliklinika Novoselec – jer Vaše zdravlje naša je inspiracija.Više o nama i našem radu možete pročitati na stranicama:
- Web stranica
- Facebook stranica
NARUČITI SE MOŽETE, BEZ LISTE ČEKANJA, PUTEM
e-mail: info[at]poliklinika-novoselec[dot]hr i telefona: 031/ 657 888

Nagradna igra:[Sponzorirani članak]


 Stranica prilagođena ispisu
Na prodaju štenad ENGL...
Nov apartman Preko Mor...
Tražim suradnike koji ...
Na prodaju muzjak fran...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:108

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Puteljak