Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Grad Osijek pokrenuo je postupak javne nabave za izgradnju biciklističke staze u Ulici Sv. L. B. Mandića (Faza I – od Ulice Vrba do Ulice Čempresa i Faza II – od Ulice čempresa do trgovačkog centra Avenue Mall).

Radi se o jedinstvenoj tehničko tehnološkoj cjelini koja predstavlja kapitalnu investiciju, a radovi obuhvaćaju prometne površine i oborinsku odvodnju te zaštitu elektronički komunikacijskih instalacija i zaštita elektroenergetskih instalacija. Procijenjena vrijednost radova iznosi 1.842.379 kn bez PDV-a.

Po provedenom postupku javne nabave s najboljim ponuditeljem sklopit će se ugovor o izvođenju radova. Rok za završetak radova je 90 radnih dana od dana uvođenja u posao.

U svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o planovima i zahtjevima u vezi sa predmetnom nabavom, Grad je stavio na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima dokumentaciju o nabavi koja sadrži opis predmeta nabave, tehničke specifikacije, posebne uvjete za izvršenje ugovora, kriterije za odabir gospodarskog subjekta te kriterije za odabir ponude.

Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima trajat će pet dana, računajući od danas (21. ožujka). Zainteresirani gospodarski subjekti mogu tijekom trajanja prethodnog savjetovanja svoje primjedbe i prijedloge na dokumentaciju dostaviti Naručitelju na adresu e-pošte: nabava[at]osijek[dot]hr.

Po isteku roka od pet dana od objave dokumentacije, Grad će razmotriti sve pristigle primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata te će o prihvaćanju ili neprihvaćanju primjedbi i prijedloga zainteresiranih subjekata izraditi izvješće koje će u roku od sedam dana od završetka prethodnog savjetovanja objaviti na svojim internetskim stranicama.

Tekst dokumentacije pronaći ćete u prilogu, a detaljan troškovnik možete preuzeti na internetskoj stranici Grada.Tekst: Osijek031.com
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisu
Na prodaju muzijak DOG...
Profesionalni majstori...
UKLJUČI SE I UŽIVAJ SA...
Odgajivacnica "Joxatea...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:152

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Bajer

Propustili ste? Pogledajte!