Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Građanska opcija grada Osijeka - GOGO i osječka podružnica stranke PAMETNO danas su predstavili zajednički projekt pod nazivom Misija; Osijek, te najavili kandidaturu Miroslava Vaneka, predsjednika GOGE, za gradonačelnika Osijeka, a za njegove zamjenice Jesenku Ricl u ime stranke Pametno, te Teu Mirošević Zubonja u ime stranke GOGO.

"MISIJA: OSIJEK je nastala kao reakcija na NEMOGUĆU MISIJU svih bivših struktura gradske vlasti koje su u posljednjih 20 godina uspjele prekrasni grad Osijek pretvoriti u palanku koju sažalijeva cijela Hrvatska. Nama ne treba sažaljenje!

Građani Osijeka su nebrojno puta dokazali kako su dovoljno sposobni, pametni, hrabri, kreativni i znaju što je najbolje za Osijek, te jednostavno trebaju uzeti stvar u svoje ruke
", rekao je Miroslav Vanek.

Stranke i Pametno i GOGO nastale su iz inicijativa građana koje su svojim programom promovirale koncepte “Pametnih gradova”, dakle modernih, otvorenih, održivih, te ekološki i društveno osviještenih gradova.
"Ogranak Pametno Osijek, vrijednosti koje zastupa stranka Pametno na nacionalnoj razini, želi promovirati i osnažiti u našoj lokalnoj zajednici, u sredini u kojoj živimo i radimo. Dolazim iz IT industrije gdje imam priliku družiti se i raditi s fantastičnim ljudima koji su svojim radom i trudom uspjeli brojnim obiteljima osigurati jako pozitivno i ugodno okruženje za život u Osijeku. Taj isti entuzijazam i konstantnu želju za napretkom koji nas, u IT industriji, prave konkurentima na svjetskom tržištu, želim prenijeti i na naš Grad. Želimo svjetski konkurentan grad koji će biti servis i otvoren prema svojim građanima", rekao je Vanja Bunjevac, predsjednik ogranka Pametno Osijek.

Jesenka Ricl predstavila se kao zaljubljenica u kulturu, turizam, društvene i digitalne inovacije, u koncept pametnih gradova, te u održiv i pametan rast.
"Političke stranke GOGO i Pametno okupljaju tim stručnjaka iz svih područja kulture koji, nakon rasprava s građanima Osijeka i članovima kulturne zajednice, kreiraju sveobuhvatni kulturno-politički plan za promjene. Naš glavni zadatak je postići jasno artikuliranu kulturnu politiku, zaštiti postojeće kulturne vrijednosti, poticati umjetničko stvaralaštvo i u kulturno umjetničko djelovanje uključiti širu društvenu zajednicu, te kreativnog industriji dati na važnosti koju zaslužuje u gradu Osijeku", naglasila je Jesenka Ricl.

Tea Mirošević Zubonja osoba je s najdužim političkim stažem i iskustvom u ovom timu koja je istaknula potrebu i upozorila na krajnji trenutak da se život u Osijeku gradi u suradnji, a ne političkim prepucavanjima kao do sada.

"Na nama je odgovornost da vodimo računa o maksimalnoj brizi za građane i da se vodimo mudrošću izreke kako ništa nije naše, nego da smo sve posudili u ime budućnosti naše djece", istaknula je Tea Mirošević Zubonja.

Zajednička MISIJA OSIJEK GOGO-e i Pametnog ima cilj od Osijeka napraviti najpoželjniji grad za poslovanje u Hrvatskoj i grad ugodnog življenja.

"Osijek je snažan grad! Zašto to kažemo? Zato što je samo snažan grad mogao do danas izdržati sve političke pijavice koje su samo uzimale od grada, a nisu mu davale ništa ili vrlo malo! Građani Osijek po svojoj su prirodi pozitivci, GOGO i PAMETNO su politički pozitivci, a znamo da na kraju svake NEMOGUĆE MISIJE - pozitivci pobjeđuju", rekao je Miroslav Vanek.Tekst i foto: Press tim misija: Osijek


 Stranica prilagođena ispisu
03-20-2017 06:11:01 pm :: morgan
može li me netko podsjetiti kako je GOGO glasao oko povjerenja plagijatorskom ministru Barišiću?
03-21-2017 03:31:15 pm :: Evil Poodingh
morgan je napisao/la (Pogledaj post): › može li me netko podsjetiti kako je GOGO glasao oko povjerenja plagijatorskom ministru Barišiću?


Nešto ste pomiješali, GOGO nema saborskog zastupnika... Evo referenci:

http://radio.hrt.hr/radio-osijek/clanak/gogo-odlucio-povuci-simica-iz-mosta-simic-ipak-ostaje-uz-petrova/108650/

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/veliki-preokret-miroslav-simic-odlucio-sam-ignorirati-upute-svoje-stranke-ostajem-uz-bozu-petrova/199708/
03-23-2017 03:23:38 pm :: morgan
Ispričavam se. Ja sam Šimića povezao sa GOGOm a GOGO je, ako dobro pamtim, bio u grupi sa MOSTom.Ne pratim baš pretjerano politiku,te transfere iz stranke u stranku,stoga ova greška.
žao mi je što se Šimić "uprljao" igrajući se oko MOSTa.....a bio je dečko koji obećava Smile

Dvodijelni masažni sto...
Internet marketing je ...
POGLEDAJ MOJE TIJELO I...
Želite da kupite kvali...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:55

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Kod mosta

Propustili ste? Pogledajte!