Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Građanska opcija grada Osijeka - GOGO i osječka podružnica stranke PAMETNO danas su predstavili zajednički projekt pod nazivom Misija; Osijek, te najavili kandidaturu Miroslava Vaneka, predsjednika GOGE, za gradonačelnika Osijeka, a za njegove zamjenice Jesenku Ricl u ime stranke Pametno, te Teu Mirošević Zubonja u ime stranke GOGO.

"MISIJA: OSIJEK je nastala kao reakcija na NEMOGUĆU MISIJU svih bivših struktura gradske vlasti koje su u posljednjih 20 godina uspjele prekrasni grad Osijek pretvoriti u palanku koju sažalijeva cijela Hrvatska. Nama ne treba sažaljenje!

Građani Osijeka su nebrojno puta dokazali kako su dovoljno sposobni, pametni, hrabri, kreativni i znaju što je najbolje za Osijek, te jednostavno trebaju uzeti stvar u svoje ruke
", rekao je Miroslav Vanek.

Stranke i Pametno i GOGO nastale su iz inicijativa građana koje su svojim programom promovirale koncepte “Pametnih gradova”, dakle modernih, otvorenih, održivih, te ekološki i društveno osviještenih gradova.
"Ogranak Pametno Osijek, vrijednosti koje zastupa stranka Pametno na nacionalnoj razini, želi promovirati i osnažiti u našoj lokalnoj zajednici, u sredini u kojoj živimo i radimo. Dolazim iz IT industrije gdje imam priliku družiti se i raditi s fantastičnim ljudima koji su svojim radom i trudom uspjeli brojnim obiteljima osigurati jako pozitivno i ugodno okruženje za život u Osijeku. Taj isti entuzijazam i konstantnu želju za napretkom koji nas, u IT industriji, prave konkurentima na svjetskom tržištu, želim prenijeti i na naš Grad. Želimo svjetski konkurentan grad koji će biti servis i otvoren prema svojim građanima", rekao je Vanja Bunjevac, predsjednik ogranka Pametno Osijek.

Jesenka Ricl predstavila se kao zaljubljenica u kulturu, turizam, društvene i digitalne inovacije, u koncept pametnih gradova, te u održiv i pametan rast.
"Političke stranke GOGO i Pametno okupljaju tim stručnjaka iz svih područja kulture koji, nakon rasprava s građanima Osijeka i članovima kulturne zajednice, kreiraju sveobuhvatni kulturno-politički plan za promjene. Naš glavni zadatak je postići jasno artikuliranu kulturnu politiku, zaštiti postojeće kulturne vrijednosti, poticati umjetničko stvaralaštvo i u kulturno umjetničko djelovanje uključiti širu društvenu zajednicu, te kreativnog industriji dati na važnosti koju zaslužuje u gradu Osijeku", naglasila je Jesenka Ricl.

Tea Mirošević Zubonja osoba je s najdužim političkim stažem i iskustvom u ovom timu koja je istaknula potrebu i upozorila na krajnji trenutak da se život u Osijeku gradi u suradnji, a ne političkim prepucavanjima kao do sada.

"Na nama je odgovornost da vodimo računa o maksimalnoj brizi za građane i da se vodimo mudrošću izreke kako ništa nije naše, nego da smo sve posudili u ime budućnosti naše djece", istaknula je Tea Mirošević Zubonja.

Zajednička MISIJA OSIJEK GOGO-e i Pametnog ima cilj od Osijeka napraviti najpoželjniji grad za poslovanje u Hrvatskoj i grad ugodnog življenja.

"Osijek je snažan grad! Zašto to kažemo? Zato što je samo snažan grad mogao do danas izdržati sve političke pijavice koje su samo uzimale od grada, a nisu mu davale ništa ili vrlo malo! Građani Osijek po svojoj su prirodi pozitivci, GOGO i PAMETNO su politički pozitivci, a znamo da na kraju svake NEMOGUĆE MISIJE - pozitivci pobjeđuju", rekao je Miroslav Vanek.Tekst i foto: Press tim misija: Osijek


 Stranica prilagođena ispisu
03-20-2017 06:11:01 pm :: morgan
može li me netko podsjetiti kako je GOGO glasao oko povjerenja plagijatorskom ministru Barišiću?
03-21-2017 03:31:15 pm :: Evil Poodingh
morgan je napisao/la (Pogledaj post): › može li me netko podsjetiti kako je GOGO glasao oko povjerenja plagijatorskom ministru Barišiću?


Nešto ste pomiješali, GOGO nema saborskog zastupnika... Evo referenci:

http://radio.hrt.hr/radio-osijek/clanak/gogo-odlucio-povuci-simica-iz-mosta-simic-ipak-ostaje-uz-petrova/108650/

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/veliki-preokret-miroslav-simic-odlucio-sam-ignorirati-upute-svoje-stranke-ostajem-uz-bozu-petrova/199708/
03-23-2017 03:23:38 pm :: morgan
Ispričavam se. Ja sam Šimića povezao sa GOGOm a GOGO je, ako dobro pamtim, bio u grupi sa MOSTom.Ne pratim baš pretjerano politiku,te transfere iz stranke u stranku,stoga ova greška.
žao mi je što se Šimić "uprljao" igrajući se oko MOSTa.....a bio je dečko koji obećava Smile
Na prodaju Omica, mlad...
★☆★ ...
ŠARPLANINCI, kvalitetn...
★☆★ ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:41

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Tvrđa

Propustili ste? Pogledajte!