Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić danas je potpisao ugovore o izgradnji 11 dječjih igrališta na području Županije s izvođačem radova - tvrtkom Stribor oprema d.o.o. i stručnim nadzorom - tvrtkom Trinas projekt d.o.o.

Tri lokacije nopvih igrališta su u Osijeku (uz OŠ Višnjevac, u naselju Podravlje i u centru Grada uz nekadašnji prostor Bijele lađe), a nova igrališta razveselit će djecu u Bocanjevcima, Valpovu, naselju Lug u Bilju, naselju Cret Bizovački u Bizovcu, naselju Breznica Đakovačka u Levanjskoj Varoši, uz OŠ Josip Kozarac u Punitovcima, Satnici Đakovačkoj i Vladislavcima.

Ukupna vrijednost radova je 1,5 milijuna kuna, a igrališta bi trebala biti izgrađena do 15. travnja ove godine.Igrališta će se raditi sukladno najvišim europskim standardima kvalitete i sigurnosti, pa će takvo biti i igralište na zelenoj površini uz Promenadu kraj nekadašnje Bijele lađe. Igralište površine 650 m2 imat će gumenu podlogu i bit će ograđeno kako unutra ne bi ulazili kućni ljubimci, a uz standardna igrala (njihalice, klackalice, ljuljačke, pješčanik, tobogan) imat će i kombinirani tunel - igralo za stariji i mlađi uzrast, edukativni pano, putokaz s lokacijama grada i stablo kuglastog javora s kružnom klupom.

Inače, u posljednjih 10 godina Županija je izgradila 91 dječje igralište u vrijednosti gotovo 7 milijuna kuna.Tekst: Osijek031.com


Osječko-baranjska županija u cilju povećanja komunalnog standarda i stvaranja kvalitetnih i sigurnih uvjeta za dječju igru i njihov motorički razvoj nastavlja s projektom izgradnje i opremanja dječjih igrališta.

Slijedom toga danas je župan dr. sc. Vladimir Šišljagić potpisao ugovore s izvođačem radova - tvrtkom Stribor oprema d.o.o. i stručnim nadzorom - tvrtkom Trinas projekt d.o.o, s kojima je ugovorena izgradnja 11 dječjih igrališta na području naše Županije.

Do 15. travnja ove godine, djeca i njihovi roditelji dobiti će nova igrališta u :
Bocanjevcima, Osijeku na tri lokacije (uz OŠ Višnjevac, u naselju Podravlje i u centru Grada uz nekadašnji prostor Bijele lađe), Valpovu, naselju Lug u Bilju, naselju Cret Bizovački u Bizovcu, naselju Breznica Đakovačka u Levanjskoj Varoši, uz OŠ Josip Kozarac u Punitovcima, Satnici Đakovačkoj i Vladislavcima. Vrijednost ovih radova je 1,5 milijuna kuna, a uz to su sve jedinice lokalne samouprave gdje će se raditi igrališta ustupila parcele za ovu namjenu. Igrališta će se raditi sukladno najvišim europskim standardima kvalitete i sigurnosti
, rekao je župan Šišljagić.Dodatno je bilo riječi o igralištu u Osijeku na zelenoj površini uz Promenadu kraj nekadašnjeg ugostiteljskog objekta Bijela lađa. Naime, ovo igralište je na razini onih koja se mogu vidjeti u svjetskim metropolama. Na cijeloj površini od 650 m2 imati će gumenu podlogu i bit će ograđeno. Uz standardna igrala (njihalice, klackalice, ljuljačke, pješčanik, tobogan) imati će i kombinirani tunel - igralo za stariji i mlađi uzrast, edukativni pano i stablo kuglastog javora s kružnom klupom.

Županija je u posljednjih 10 godina izgradila 91 dječje igralište u vrijednosti 6, 8 milijuna kuna.
 Stranica prilagođena ispisu
03-10-2017 03:10:06 pm :: meandarOs
opet bez javne nabave i natječaja direktno na capicu Trinas projekt d.o.o, Ante Grubišić, dipl.ing.građ. i to Vrijednost ovih radova je 1,5 milijuna kuna,--- za te novce se mogu sagraditi 2 tvornice, pitajte župana tko će se igrati na tim igralištima kada se djeca isele.
Molim vas odgovor ispod dopišite...

Hvala.
03-10-2017 05:45:36 pm :: Carobnica
meandarOs je napisao/la: › opet bez javne nabave i natječaja direktno na capicu Trinas projekt d.o.o, Ante Grubišić, dipl.ing.građ. i to Vrijednost ovih radova je 1,5 milijuna kuna,--- za te novce se mogu sagraditi 2 tvornice, pitajte župana tko će se igrati na tim igralištima kada se djeca isele.
Molim vas odgovor ispod dopišite...
Hvala.


Igrališta ti smetaju, ali za potpuno nezakonito postavljanje biste kvislingu Stepincu smatraš da se potrošilo premalo novca. Istina, premala bista za izdajnika i kvislinga tog kalibra.

Koliko su građani platili za postavljanje biste i okolnog cirkusa za tog suradnika okupatora i promotora njihovog fašističkog režima?
Na prodaju muzjak fran...
Novootvoreni specijali...
Plastenik 6x4x2m,za vr...
Štenad srednjeazijskog...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:143

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Bajer

Propustili ste? Pogledajte!