Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dobra vijest za velik broj mladih odgojitelja/ica koji čekaju zaposlenje: Dječji vrtić Osijek raspisao je krajem siječnja natječaj za prijam u radni odnos 12 novih odgojitelja.

Osam odgojitelja bit će zaposleno na neodređeno vrijeme, uz probni rok od tri mjeseca, dok će četiri odgojitelja biti zaposleno na određeno vrijeme.

Odgojitelji zaposleni na neodređeno vrijeme zamijenit će odgojitelje koji će ove i iduće godine otići u mirovinu, dok će odgojitelji zaposleni na određeno vrijeme mijenjati djelatnike koji su otišli na rodiljni ili roditeljski dopust ili su na bolovanju.

Prijave se podnose preporučeno poštom ili osobno, u zatvorenoj omotnici, u sjedište Dječjeg vrtića Osijek, na adresu DJEČJI VRTIĆ OSIJEK, Vijenac Ivana Meštrovića 7, 31000 Osijek, s naznakom «NE OTVARAJ - za natječaj odgojitelj ». Potrebno je navesti da li se zamolba podnosi za radno mjesto na neodređeno ili određeno vrijeme ili oboje.

Natječaj je otvoren do 8. veljače, a detalje o uvjetima zapošljavanja možete pronaći u prilogu i na internetskoj stranici Dječjeg vrtića.Tekst: Osijek031.com
Foto: Radio Osijek


 Stranica prilagođena ispisu
Sezonski 6,7,8,9 mj ot...
PRODAJEM mašine za lep...
APARTMAN 2+1 slobodno ...
ERDUT – vikend okučnic...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:171

Registrirani online (1): Redakcija 031


Objektiv031

Na mostu