Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Želite naučiti novi strani jezik ili poboljšati znanje stranog jezika kojeg ste već učili? Polažete državnu maturu i želite se pripremiti za nju? Potreban vam je prijevod? Sve to nudi Ad Hoc-Centar koji je već 15 godina osječki sinonim za vrhunsko obrazovanje i kvalitetne prijevode. Sve Ad Hocove djelatnosti održavaju se u skladu s najvišim međunarodno priznatim standardima kvalitete (ISO 9001 i EN 15038).

Tečajevi stranih jezika u Ad Hocu spoj su kvalitetnog nastavnog kadra, modernih nastavnih metoda, motivirajuće atmosfere za učenje i prijateljskog pristupa prema polaznicima, a odvijaju se u suvremeno opremljenim učionicama koje se nalaze u samom centru grada i u terminima koji su maksimalno prilagođeni potrebama polaznika. O kvaliteti tečajeva najbolje svjedoči podatak da velika većina polaznika nastavlja s učenjem stranog jezika nakon prvog upisanog semestra te da se najveći broj polaznika upisuje na preporuku prijatelja i poznanika koji su zadovoljni Ad Hocovim tečajevima. Ad Hoc u svojoj ponudi ima velik broj stranih jezika te grupne i individualne tečajeve općeg, poslovnog i pravnog jezika kao i pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita (IELTS, TOEFL, ILEC, BEC, GOETHE-ZERTIFIKAT...). Tečajevi stranih jezika održavaju se za sve dobne skupine.

U cijenu grupnog tečaja uključeno je:
- 60 sati nastave + 16 sati konzultacija,
- inicijalno testiranje znanja jezika,
- posjet izvornih govornika nastavi,
- polaganje završnog ispita te
- diploma o završenom tečaju, odnosno uspješno položenom završnom ispitu.

Osim tečajeva stranih jezika, Ad Hoc posljednjih 8 godina organizira i pripreme za državnu maturu iz velikog broja predmeta. Pripreme za državnu maturu održavaju pomno odabrani profesori osječkih gimnazija koje odlikuje bogato iskustvo u nastavi i pripremanju učenika za važne ispite. Najbolji je dokaz kvalitete priprema činjenica da preko 90% maturanata upisuje željeni fakultet.

Ad Hoc je i jedan od vodećih prevoditeljskih centara u Hrvatskoj. Ad Hocovi prevoditelji i sudski tumači spremni su za vas odraditi pismene i usmene prijevode svih vrsta (od prevođenja dokumenata do konsekutivnog i simultanog prevođenja). Podatak da se Ad Hocovi prijevodi rade prema najvišim međunarodnim normama kvalitete garancija je da će se sve što Vam je potrebno u Ad Hocu prevesti na najbolji mogući način i u najkraćem mogućem roku.

Ako želite učiti strani jezik u prijateljskoj atmosferi, uz visokoobrazovane i motivirane profesore te prema najmodernijim nastavnim metodama, dođite u Ulicu Stjepana Radića 12, radnim danima od 8 do 17 sati i upišite se na jedan od tečajeva. Početak nastave možete očekivati krajem veljače.

Budući da Ad Hoc iznimno cijeni želju za učenjem i ulaganjem u sebe, svoje polaznike nagrađujemo nizom popusta. Ovoga semestra to su:
- popust od 25 % na cijenu tečaja za mlade od 15 do 30 godina (ostvaruju ga oni koji imaju College karticu),
- obiteljski popust u iznosu od 100 kuna (ostvaruje se ako se dva člana obitelji upisuju na tečaj stranog jezika),
- poliglot popust u iznosu od 100 kuna (ostvaruje se ako se istodobno upišu dva tečaja stranih jezika) te
- popust na promotivni letak u iznosu od 100 kuna (ostvaruje se ako se na upis donese letak Ad Hoc-Centra)
- popust na ranu prijavu u iznosu od 100,00 kuna (ostvaruje se na upise do 31. siječnja)

Treba svakako napomenuti i da Ad Hoc ovaj semestar organizira veliku nagradnu igru ,,Ad Hoc tečaj vrijedi više, jer besplatan tablet stiže!'', u kojoj će dva najsretnija polaznika osvojiti tablet.

Detaljnije i najnovije informacije o upisima, popustima i nagradnim igrama možete pronaći na: web stranici i Facebook stranici.

Sve dodatne informacije možete saznati:
pozivom na brojeve telefona 031/215-500 ili 031/215-501, upitom na mail adhoc[at]adhoc[dot]hr ili osobnim dolaskom u prostorije Ad Hoca (Ulica Stjepana Radića 12).

Nagradna igra
Portal Osijek031.com & Ad Hoc poklanjaju tečaj stranog jezika po izboru ili pripreme za državnu maturu iz predmeta po izboru vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Ad Hoc-Centar i Osijek031.com mi poklanjaju besplatan tečaj stranog jezika!"
ili
Ad Hoc-Centar i Osijek031.com mi poklanjaju besplatne pripreme za državnu maturu!"

[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]


Nagradna igra je završena, a sretna dobitnica je:
Snježana Bogdanović - Tečaj stranog jezika po izboru

Dobitnica će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com! Stranica prilagođena ispisu

Ag potražuje djelatnik...
Saznajte sve o ovom di...
Firma ARWA Personaladi...
svečane bijele presvla...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:234

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Spomenik Pablu Picassu

Propustili ste? Pogledajte!