Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U sklopu Erasmus + programa Europske unije, Ekonomski fakultet u Osijeku zajedno sa partnerima iz Češke, Austrije i Njemačke sudjeluje na međunarodnom MASTERS projektu u razdoblju od 10.mj. 2015. do 10.mj. 2017. godine. MASTERS je skraćenica od Mobile Application for Skills Training in EntRepreneur Ship (Mobilna aplikacija za izgradnju vještina u poduzetništvu).

Glavni cilj projekta je povećati značaj strukovnih zanimanja na tržištu rada, promovirati poduzetničko učenje i društvene aspekte poduzetništva među mladima te povećati digitalnu integraciju u učenju, podučavanju, treningu i radu mladih.
Ekonomski fakultet u Osijeku sudjeluje u ovom projektu kao akademski partner i zadužen je za vođenje prvog ishoda projekta usmjerenog ka izradi istraživačkog izvješća kojem je prethodilo istraživanje putem online upitnika na temu poduzetničkog učenja u mobilnom okruženju.

Svi dosadašnji napori bili su usmjereni ka izradi mobilne aplikacije. Od lansiranja beta verzije preko pilot testiranja aplikacije (funkcionalnost i dizajn) sa studentima strukovnih škola u CZ, AT i GER pa do provedbe online evaluacije putem upitnika namijenjenog studentima i učiteljima.

U narednim fazama projekta slijede prijevod aplikacije na jezike zemalja partnera, finalizacija studentske e-knjige, finalizacija učiteljskih materijala i ponovno pilot testiranje mobilne aplikacije sa učenicima strukovnih škola u partnerskih zemljama, ali ovaj put s naglaskom na sadržaj aplikacije i njegovo korištenje u učionici.

Tijekom 2017. godine, Ekonomski fakultet u Osijeku će organizirati nekoliko radionica i promotivnih događaja usmjerenih promoviranju MASTERS projekta i ciljeva Erasmus + programa o čemu će šira javnost biti pravovremeno obaviještena.Tekst i foto: Davorin Turkalj


 Stranica prilagođena ispisu

Kvalitetna, profesiona...
Prikolice za iznajmlji...
Pošaljite nam e-mail i...
Prevoz preminulih iz i...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:49

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Hotel Osijek

Propustili ste? Pogledajte!