Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Danas u Osijeku započinje Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek, koji će u dvorani Gradski vrt – VIP dvorana od 6. do 9. studenoga 2014. godine okupiti brojna poznata imena iz svijeta IT-a i poduzetništva, među kojima su Saša Cvetojević, Mihovil Barančić, Mate Rimac, Krešimir Macan, Tomislav Bilić, Mateo Perak, Stevica Kuharski, Tajana Barančić te mnogi drugi.

Program prvog dana Kampa započinje prijavom poduzetnika izlagača i registracijom sudionika u 15:00 h, a službeno otvorenje je u 16:30 h. Prvi dan će se predstaviti svih 16 odabranih poduzetničkih/startup ideja koje se nastavljaju natjecati kroz [url=Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek]Kamp[/url], definirati će se Poduzetnički timovi te će se predstaviti mentori i njihov način rada.

Drugi dan Kampa, 7. studenoga, će uslijediti predavanja i okrugli stolovi o tome kako uvjeriti investitora da uloži u poduzetničku ideju te koji su poduzetnici i startupovi uspjeli u tome - kakva su njihova iskustva i preporuke, a sudjelovat će predstavnici Rimac Automobila, U:Pluga, Inchooa, na5ua, Teddy the Guardiana, Plave tvornice i Mono Softwarea.

Prije okruglog stola „Kako uvjeriti investitora da uloži novce baš u vašu ideju?“, gosp. Becker član upave HAMAG-BICRO će predstaviti pogodnosti programa za poduzetnike početnike te najaviti formiranje Venture Fonda. Organizatori koriste ovu priliku za pozivanje zainteresiranih, sadašnjih i budućih poduzetnika na predavanja o mogućnostima financiranja startupa, koje će predstaviti HAMAG—BICRO i sponzori Kampa. Nakon toga će i sponzori Kampa, Zagrebačka banka i UniCredit Leasing, koji su prepoznali vrijednost, ideju i cilj koji ima ovaj Kamp prikazati kratki video materijale o mogućnosti koje nude poduzetnicima.

U subotu, 8. studenoga, bit će održan okrugli stol o poduzetnicima i poduzetničkoj strukturi u sklopu kojega će se predstaviti osim Hrvatskih, Slovenska i Makedonska iskustva. Voditeljica startup centra unutar Tehnološkog parka Ljubljana, Vera Nunić će dati prikaz trenutnih startup projekata koji su strukturiani kroz čak 98 startup timova koji se trenutno nalaze u njihovom Centru. Prodekan na Skopskom Faculty of computer science and engineering te ujedno i partner u New Mens Business Accleleratoru, Vladmir Trojkovikj će predstaviti makedonska iskustva i reći zašto ove godine najviše studenata u Skopju je upisalo uprvo elektrotehničke fakultete.

Zadnji dan Kampa, 9. Studenoga, je rezerviran za predstavljanje i proglašenje najboljih poduzetničkih i startup ideja kojima se otvara mogućnost ulaska u deljnji Akceleratsko program. Fond nagada je osigurao generalni sponzor Kampa - Toshiba Hrvatska koja će najbolje startup timove nagraditi sa 5 Toshiba laptopa, ali i timove koji se natječu u sklopu Poduzetničkog programa.

Najboljih 10 poduzetničkih/startup ideja dobit će mogućnost ulaska u akceleratorski program u trajanju od 6 pa do 12 mjeseci, koji uključuje osiguran co-working prostor, stalni nadzor i vođenje od strane mentora, kontinuiranu edukaciju kroz stipendiranje u trajanju od 24 mjeseca te inicijalno financiranje razvoja ideje u iznosu do 100.000,00kn.Najava: Akceleratorski Poduzetnički Kamp Osijek [2014.] [program]


 Stranica prilagođena ispisu

BANKOVNI KREDITI...
Odgajivacnica francusk...
Prodajem dvosoban stan...
Stenci Srednjeazijskog...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:90

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Laku noć grade