Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 26. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Pučko otvoreno U...
pon 27. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Pučko otvoreno U...
uto 28. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Pučko otvoreno U...
sri 29. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Pučko otvoreno U...
čet 30. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Pučko otvoreno U...
pet 31. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Pučko otvoreno U...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O namaNauči Access BARS® tehniku koja oslobađa stres, a tretman mogu primiti svi! Možeš odabrati i edukaciju Energetski Facelift.

Radionica za certificirane Access Bars® praktičarke je live u Osijeku, centar, Ulica Hrvatske Republike, u subotu, 23. ožujka 2024. od 09:00 do 17:00 sati. Prijave na mail: [email protected].

BARS edukacija i ostale edukacije niže u tekstu se plaćaju a cijene određuje organizacija Access consciousness - Pristup svjesnosti. Nakon edukacije dobivate certificiranu diplomu i možete tretmane raditi odmah. Za detalje se obratite na e-mail ili broj mobitela.

Koji su benefiti Access BARS metode?
- otpušta stres i napetost iz uma i tijela
- Access Bars može promijeniti vaša dugogodišnja ograničavajuća uvjerenja
- pružit će više lakoće glavi i tijelu
- poboljšava san
- čisti neprekidan tijek negativnih misli
- dovodi do olakšanja u raznim aspektima života
- pozitivno utječe na kvalitetu zdravlja
- poboljšava koncentraciju
- unosi više entuzijazama i radosti u život
- poboljšava razinu energije
- može pomoći i kod ADHD i autističnog poremećaja

Nauči kako postići opušteno stanje aktivirajući nježnim dodirom 32 točke na glavi tijekom 45-60 minuta. Ova tehnika se zove Access Bars® i uči se na jednodnevnoj edukaciji i nema preduvjeta za sudjelovanje. Pomogni sebi, svojoj obitelji i klijentima. Tretman mogu primiti svi - odrasli i djeca, nema kontraindikacija, može samo pomoći vezano za bilo koje stanje.

Na Bars tretman odlično reagiraju djeca koja su dobrodošla na edukaciji iznad 8 godina. Tretman se radi aktiviranjem Bars točki nježnim dodirom na glavi tijekom 45-60 minuta. Za djecu je dovoljno 15-30 min. Ne razgovara se za vrijeme tretmana.

Ovo je jednostavna i moćna tehnika za poboljšanje energetskog protoka u tijelu i za otvaranje ka većim mogućnostima u životu. Access Bars tretman postoji skoro 30 godina i koristi se u preko 180 zemalja svijeta. Gary Douglas iz Amerike je osnivač Acces Consciousnessa – Pristupa svjesnosti.

Što su Access BARS točke?
Access Bars® su 32 točke na glavi u koje smo pohranili misli, ideje, vjerovanja, osjećaje i stavove koje smo smatrali važnim. Nešto poput biološkog hard diska.

Pokretanjem Barsa raspršuje se elektromagnetski naboj polariteta pohranjen u našoj glavi. Tijekom tretmana se umiruju moždani valovi i doslovno se briše sve što nam više ne treba. Bars tretman možete raditi i sami sebi te ga koristiti za svakodnevno olakšanje u svim područjima svog života.

Marizu možete pratiti na društvenim mrežama:
Instagram: mariza_butorac
Facebook: Body&Soul / Mariza Butorac edukacije

Ulog za Access BARS® edukaciju s internacionalnim certifikatom iznosi 300 eura za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu, Srbiju.

Kome može pomoći Access BARS® edukacija?
Na ovu edukaciju dolaze osobe koje žele naučiti učinkovito otpustiti stres ili jednostavno žele bolje i više za sebe, svoju obitelj i klijente. Za one ljude koje žele jednostavan alat koji funkcionira i koji je ugodan prilikom primjene a pomaže. Ovaj tretman može koristiti cijela obitelj. Bars tretman mogu primiti svi, bez obzira na zdravstveno stanje a također i djeca koja odlično reagiraju na njega.

Na edukacije često dođu i terapeuti, odnosno ljudi koje se bave nekim holističkim radom npr. maserke, fizioterapeuti, kozmetičarke kojima se ovaj učinkovit tretman otpuštanja svega osobito STRESA odlično uklapa u ponudu koju već imaju.

Raspored svih edukacija iz Pristupa svjesnosti s Marizom Butorac u Osijeku:
Subota, 23. ožujka 2024.
09:00-17:00 sati - Access BARS® edukacija s certifikatom Osijek – Otpusti stres i kreiraj svoj život s lakoćom uz pomoć 32 točke na glavi. Dobivate skriptu od 50 stranica, ima puno prakse 2x primite i 2x darujete Bars tretman te dobivate certifikat o završenoj edukaciji.


17:30-20:30 sati - Access Body Proces za vitko tijelo – Pomaže otključati energiju zaključanu u našim masnim stanicama koja nam tako postaje dostupna a naše tijelo vitkije. Uče se i tehnike za povezivanje i slušanje svog tijela.

Nedjelja, 24. ožujka 2024.
09:30-16:30 sati - Access Energetski Facelift® Osijek – ljepota, obnavljanje i regeneriranje tijela i lica.

Access Energetski Facelift® edukacija s certifikatom Pomladi se na prirodan način iznutra prema van na staničnoj razini.

Ova tehnika nije invazivna i ne uključuje nikakve kemijske tretmane, igle ili operacije, što je čini sigurnim i prirodnim načinom da se poboljša izgled kože. Energetski Facelift koristi nježne dodire prstima i energetske pokrete koji stimuliraju protok energije, što može rezultirati zategnutom i osvježenom kožom i pomlađivanjem na staničnoj razini Cilj je stimulirati protok energije u tijelu, osvježiti kožu i poboljšati cjelokupni izgled i tonus kože lica i tijela.

Accessov Facelift® donosi dobrobit i vašem licu i vašem tijelu. Ovaj snažni tretman neprestano doprinosi cijelom vašem tijelu, čineći da se ono osjeća zdravo i pomlađeno, izvana i iznutra. Tretman Energetskog Facelifta® možete raditi sebi i drugima. Ulog u ovu edukaciju iznosi 380 eura.


Mariza Butorac mag.oec., certificirana je internacionalna edukatorica za Access Bars® BF, Access Body® procese BPF i Energetski Facelift® AFF. Do sada je obučila na certificiranim edukacijama preko 300 polaznica/polaznika vezano za edukacije iz Pristupa svjesnosti.

Autorica je 3 mjesečnog Online programa OTPUSTI STRES koji možete pratiti iz udobnosti vašeg doma. Kontakt broj: 0989799240

Mariza je također praktičarka ovih tehnika: Shamballa by Ilona majstorski stupanj, Thetahealing DNK1 & DNK 2 i Thetahealing Kopaj dublje i Transcendentalne meditacije.[klik za uvećanje]


[Sponzorirani članak]


 Stranica prilagođena ispisu
Advertisement Advertisement Advertisement


Australijski ovčar ...
Na prodaju trosobni st...
Koker Spanijel, stenci...
Prelepi štenci POMERAN...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:276

Registrirani online (1): Redakcija 031