Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 18. 02. 2020.
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
Festival jezika ...
IAESTE: Natječaj...
Proljetni popust...
sri 19. 02. 2020.
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
Festival jezika ...
IAESTE: Natječaj...
Proljetni popust...
čet 20. 02. 2020.
Filozofski fakul...
Edunova: Besplat...
Festival jezika ...
Caffe bar Magis:...
Proljetni popust...
pet 21. 02. 2020.
GISKO: FILOZOPOL...
Organicos - cent...
Festival jezika ...
Vinska mušica Os...
Proljetni popust...
sub 22. 02. 2020.
Osvoji bespla ko...
Organicos - cent...
Festival jezika ...
Valpovo 26. Dječ...
Proljetni popust...
ned 23. 02. 2020.
Proljetni popust...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Popularna srijeda je aktivnost Znanstvenog foruma i zavoda Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, kojoj je cilj popularizirati agronomsku znanost i struku. U okviru ove aktivnosti, svi zainteresirani uključujući studente, učenike srednjih škola, gospodarstvenike i građanstvo, imat će priliku čuti uspješne gospodarstvenike iz područja agrobiznisa te sveučilišne profesore, i raspravljati s njima o raznim temama iz svakodnevnog života koji se tiču poljoprivredne proizvodnje odnosno proizvodnje hrane i zdravog života u cjelini.

Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek ovakvim pristupom nastoji predstaviti javnosti suvremene trendove u proizvodnji hrane, te ju aktivno uključiti u vlastite znanstvene i stručne projekte koji teško pronalaze put do šire publike. Također, u današnje digitalno doba prosječnom čovjeku vrlo je teško razdvojiti koje su informacije o proizvodnji hrane točne a koje netočne, stoga ovakav pristup ujedno predstavlja i platformu u širenju znanstveno provjerenih informacija.

U prvoj ovogodišnjoj Popularnoj srijedi, predavanje će održati gosp. Marko Pipunić, dipl.ing.agr., vlasnik tvrtke Žito d.o.o., jedne od vodećih tvrtki iz područja poljoprivrede i proizvodnje hrane, posebno važne za istočnu Hrvatsku.

Tema predavanja bit će osobna iskustva gosp. Pipunića, kako je započeo s poslovanjem male tvrtke prije 20. godina, koja je prerasla u jednu od najvećih i vodećih tvrtki u RH.

Predavanje će se održati u srijedu 29. siječnja 2020. godine u 18:00 sati u Fakultetskoj vijećnici (1. kat, istočni dio zgrade), na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek.

Na predavanje se pozivaju svi studenti, učenici srednjih škola, gospodarstvenici, građanstvo i sve zainteresirani.

 Stranica prilagođena ispisu