Osijek portal Marketing Osijek031.com
portal Osijek031.comForum 031 •  Oglasi 031 •  Chat 031 •  Galerija 031
 
Popis albuma Ulaz
Posljednje dodano Posljednji komentari Najgledanije Najbolje ocijenjeno Omiljene slike Pretraga
Home > Osijek031.com > Online izožbe i galerije > Udomi macu

NASLOV  +   - 
NAZIV SLIKE  +   - 
DATE  +   - 

2012_02_29_maca_jurica_03.jpg
Jurica – 1054 pogledaMaleni mačić, oko 4 mjeseca starosti. Nađen kako izgubljeno luta prometnom cestom. Razigran i mazan. Prede kao veliki mačor. Spreman za novi dom.
2012_02_29_maca_tara_04.jpg
Tara – 926 pogledaMlada sterilizirana maca. Pronađena uslijed velikih hladnoća kako je zapela na drvetu. Gotovo umrla od pothlađenosti. Jako velika mazilica, čak i za one koji vole mazne mace. Dopustite da vam donese sreću i ljubav.
2012_02_29_maca_cicko_05.jpg
Cicko – 887 pogledaŠest mjeseci star, spašen iz kanalizacijskog otvora uslijed snježne mećave i nanosa. Kastriran, pomalo plah, još uvijek se socijalizira. Ima prekrasnu oblu glavicu i oči.
2012_02_29_maca_vana_06.jpg
Vana – 903 pogledaPet mjeseci stara, prelijepa ženkica, koja je zapomogala u pomoć glasnim mijaukanjem s krošnje drveta. Maca je uspješno skinuta s drveta te privremeno smještena. Naučena je na pijesak i tretirana protiv parazita. Sljedeći tjedan ju vodimo na sterilizaciju i nadamo se toplom domu i dobrim ljudima za nju.
2012_02_28_maca_kitty_01.jpg
Kitty – 878 pogledaPeljasta kornjačevina stara između 2 i 3 godine. Mazna i socijalizirana. Tretirana, naučena na pijesak i sterilizirana. Vrijeme provodi, na ulici, u krugu jednog trgovačkog centra gdje je izbačena kao mlada maca, zajedno sa svojom najboljom prijateljicom - Corom, s kojom je nevjerovatno vezana. Njih dvije su kao sestre. Mnogo puta su se do sada javljali da udome samo jednu od njih i zato su sada nažalost na ulici. No mi duboko vjerujemo da postoji negdje osoba koja bi pružila dom objema i zauzvrat dobila dvije nevjerovatno lijepe i odane mačke.
2012_02_28_maca_cora_02.jpg
Cora – 782 pogledaKlasična kornjačevina stara oko 2 godine. Jako nježna i plaha. Užasno vezana uz svoju uličnu sestru Kitty. Sterilizirana, socijalizirana, naučena na pijesak. Živi u krugu jednog trgovačkog centra i čeka dom u kojem nju i njezinu sestru Kitty neće razdvojiti.
2012_02_28_maca_lotta_03.jpg
Lotta – 816 pogledaIzbačena u krugu jednog trgovačkog centra. Stara samo između 3 do 4 mjeseca. Ova beba naprosto nema sreće. O njoj brinu dvije starije mačke i djelatnici koji ih po skrivećki hrane. Mazna i draga, ova beba traži dom i spas od ulice i hladnoće.
2012_02_28_maca_nika_04.jpg
Nika – 723 pogledaMlada maca, napuštena je bez imalo savjesti svojih bivših vlasnika, na ulicu, poradi alergije jednog člana domaćinstva. Jesu li ti ljudi uopće pokušali pronaći novi dom ovoj prekrasnoj maci? Nika je sterilizirana. Hranila se onime što je pronalazila na ulici, nerijetko kopajući po kontejneru. Dogodilo joj se čak i to, da joj je kost koju je htjela pojesti, zapela u ustima, te sirota nije bila u mogućnosti više jesti ništa. Nika je draga maca, umiljata i mazna, ali i razigrana i spremna na mačje ludorije. Traži svoju drugu sreću, dobre ljude i svoj stalni dom.
2012_02_28_maca_lily_05.jpg
Lily – 751 pogledaMlada maca, prekrasnih očiju, između 6 i 7 mjeseci stara. Svjetlijeg tigrastog krzna, nježna i mazna, nije zahtjevna i jako je samostalna. Nije pretjerano oduševljena dvorištem i snašla bi se samo u stanu. Socijalizirana s drugim životinjama. Tretirana protiv parazita i naučena na pijesak. Ovih dana ide na sterilizaciju i spremna je na novi dom.
2012_02_28_maca_marlena_06.jpg
Marlena – 714 pogledaUh, uh! Ako ste slabijih živaca, nije za vas, ako živite u stanu, opet nije za vas. Ponekad mi se čini da se klonira jer je ima na sve strane. Ničega i nikoga se ne boji pa je opasna i sama za sebe. No s druge strane, užasno je mazna i privržena. Stara oko 8 mjeseci. Čeka ju sterilizacija za koji dan. Tretirana, socijalizirana, naučena na pijesak. Ima fenomenalni popunjeni rep i malene vlasi na ušima poput risa.
2012_02_28_maca_vanda_07.jpg
Vanda – 727 pogledaMaca čičak. Zalijepit će se za vas i ostati ondje satima. Nježna, mazna, jako vezana za ljudsko biće s kojim bi provodila dan i noć. Socijalizirana, sterilizirana, tretirana. Nađena na ulici, oglašavana, vlasnici su se javili ali je iz nepoznatih razloga nisu željeli uzeti natrag. Ima bijele flekice po trbuhu, sjajnu dlaku i fenomenalne zelene oči. Uz nju više nikada nećete biti sami. Stara oko 1 godinu.
2012_02_28_maca_ferdo_08.jpg
Ferdo – 663 pogledaKastirani mačor, star oko dvije godine. Tretiran, naučen na pijesak. Ferdo je poseban mačak utoliko što on ima samo tri noge. No to ga ne spriječava da bude svuda i oko vas. Pronađen je na osječkim ulicama prošle zime s ogrlicom, ali se vlasnik još nije oglasio. Utvrđena mu je napukla zdjelica i rana na nozi. Zdjelica je zarasla, no s ranom se dugo mučio i pošto nakon brojnih pokušaja nije sanirana, na preporuku veterinara amputirana mu je nogica. On je po svemu drugome posve običan mačor koji bi vas mogao jako usrećiti.
     
12 slika na 1 stranici(a)

-->